Hämeenlinnalainen antiikki- ja designliike.Antiikki-, taide- ja keräilyalan tapahtumia Etelä-Suomessa.
Antiikki-, taide- ja keräilyalan tapahtumia Etelä-Suomessa.Antiikki-, taide-, design- ja keräilyalan linkkejä.

HÄMEENLINNAN ANTIIKKI-, TAIDE- 
JA KERÄILYMESSUT 23.2. - 24.2.2019

Palautamme kauppiaiden ja asiakkaiden toivomuksesta Hämeenlinnan antiikki-, taide- ja keräilymessut kaupungin ydinkeskustaan ja järjestämme alkuvuoden messutapahtumamme  Lyseon koululla osoitteessa Lukiokatu 6-8.  

Tapahtuma on avoinna yleisölle molempina messupäivinä klo 10-16.

Tapahtumassa on tarjolla esim. antiikkiesineitä, taidetta, vintagea, retroa, designiä, lasia, astioita, keramiikkaa, hopeaa, koruja, kelloja, rahoja, postimerkkejä, kortteja, militariaa, keräilyleluja, kirjoja, lehtiä, äänilevyjä, vanhoja tekstiilejä, yms.

Messuilla on entiseen tapaan myynnissä myös muutamalla osastolla  uusia käsitöitä.

Hämeenlinnan Postimerkkikerho ry:n ja Etelä-Hämeen Numismaatikot ry:n osastoilla saa tietoa yhdistysten toiminnasta sekä ko. alueiden keräilykohteista.

Pääsymaksut

Tapahtumaan on pääsymaksu ja kaikki jäljempänä ilmoitetut pääsylippujen hinnat sisältävät alv:n 10%.

Pääsylippu tapahtumaan maksaa aikuisilta 6€ ja perhelippu 12€. Perhelipulla pääsee tapahtumaan saman perheen kaksi aikuista ja kaikki perheen alle 18-vuotiaat lapset. Alle 15-vuotiaat pääsevät aikuisen seurassa maksutta tapahtumaan.   

Ryhmäliput viimeistään viikkoa ennen tapahtumaa etukäteen tilattuna maksavat vähintään 15 hengen ryhmille 4€ / henkilö. Ryhmälippuihin sisältyy aina maksuttomat vapaaliput ryhmän johtajalle ja kuljettajalle.

Hyväksymme pääsymaksujen maksutapoina käteisen lisäksi myös sirulliset Visa- ja Mastercard -pankkikortit sekä Visa Electron ja Maestro -maksukortit tunnusluvulla vahvistettuihin maksuihin.

Suosittelemme kuitenkin mahdollisten yhteys- ja käyttöongelmien vuoksi messuvieraita ottamaan mukaan vähintään pääsylippujen verran käteistä. Otamme vastaan käteissuorituksia enintään 50€:n seteleillä.

Maksut myyntiosastoilla

Suurimmalla osalla osastoja maksun voi suorittaa pankki- tai luottokortilla, mutta osalla messuosastoja käy ainoastaan käteisen raha. Lisäksi joillain osastoilla voi isommat ostokset maksaa myös pankkisiirron avulla.

Lähimmät pankkiautomaatit sijaitsevat vain muutaman sadan metrin päässä kauppatorin ympäristössä.

Kahvio

Tapahtuma-alueella messuyleisöä ja kauppaita palvelee pieni tapahtumakahvio ja messupaikan välittömästä läheisyydestä keskusta-alueelta löytyy runsaasti myös viikonloppuna auki olevia ravintoloita ja kahviloita.
.
Myyntipaikat alkaen 80€ (alv.)

Kaikki tapahtumasta tarjolla olleet myyntipaikat varattiin kauppiaiden toimesta heti sen jälkeen, kun messujen uusi sijaintipaikka, ajankohta ja paikkakartta julkaistiin 2018/2019 vuodenvaihteessa.

Mahdollisia peruutuspaikkoja voi tiedustella järjestäjältä.

Lisätietoja tapahtumasta antaa ja myyntipaikkoja vuokraa messuisäntä Hannu Tienhaara, puhelin 050 5257 464 tai s-posti laatumessut@laatumessut.com

(Pidätämme oikeuden muutoksiin, tapahtuman  tietoja päivitetty viimeksi 15.1.2019)