Hämeenlinnalainen antiikki- ja designliike.Antiikki-, taide- ja keräilyalan tapahtumia Etelä-Suomessa.
Antiikki-, taide- ja keräilyalan tapahtumia Etelä-Suomessa.Antiikki-, taide-, design- ja keräilyalan linkkejä.

HELSINGIN ANTIIKKI-, TAIDE- JA KERÄILYMESSUT 12.1. - 13.1.2019

Järjestämme valtakunnallisen antiikki-, taide- ja keräilyalan myyntitapahtuman Kaapelitehtaan Puristamossa ja Valssaamossa taas perineisenä viikonloppuna tammikuussa loppiaisen jälkeen. 

Kaapelitehtaan osoite on Tallberginkatu 1C Helsingin Ruoholahdessa ja tapahtuma on avoinna yleisölle molempina päivinä klo 10 - 16.

Myynnissä on esim. antiikkiesineitä, taidetta, designia, retroa, vintagea, lasia, posliinia, keramiikkaa, hopeaa, koruja, kelloja, rahoja, postimerkkejä, kortteja, militariaa, keräilyleluja, kirjoja, lehtiä, vanhoja tekstiilejä, taidekäsitöitä, yms. vanhaa ja keräilyllistä tavaraa. 

Pääsyliput

Tapahtumaan on pääsymaksu ja kaikki jäljempänä ilmoitetut pääsylippujen hinnat sisältävät alv:n 10%. 

Pääsylippu tapahtumaan maksaa aikuisilta 8€ ja perhelippu 16€. Perhelipulla pääsee tapahtumaan saman perheen kaksi aikuista ja kaikki perheen alle 18-vuotiaat lapset. Alle 15-vuotiaat pääsevät aikuisen seurassa maksutta tapahtumaan. 

Molempina päivinä klo 14-16 välillä pääsee tapahtumaan alennushinnalla; aikuiset maksavat silloin 6€ ja perhe 12€.

Ryhmäliput etukäteen tilattuna viimeistään viikoa ennen tapahtumaa maksavat vähintään 15 hengen ryhmille 6€ / henkilö. Ryhmälippuihin sisältyy aina maksuttomat vapaaliput ryhmän johtajalle ja kuljettajalle.

Hyväksymme pääsymaksujen maksutapoina käteisen lisäksi nyt myös sirulliset Visa - ja Mastercard -pankkikortit sekä Visa Electron ja Maestro -maksukortit tunnusluvulla vahvistettuihin maksuihin.

Suosittelemme kuitenkin mahdollisten yhteys- ja käyttöongelmien vuoksi messuvieraita ottamaan mukaan vähintään pääsylippujen verran käteistä. Setelien tunnistuksen rajoitusten vuoksi otamme vastaan käteissuorituksia enintään 50€:n seteleillä.

Maksut messuosastoilla

Suurimmalla osalla osastoja voi maksaa yleisimmillä pankki- ja luottokorteilla. Osalla messuosastoja voi maksuja suorittaa ainoastaan käteisellä rahalla ja lisäksi joillain osastoilla voi isommat ostokset voi maksaa myös pankkisiirron avulla.

Lähimmät pankkiautomaatit sijaitsevat Ruoholahden Citymarket -tavaratalossa noin 400m päässä ja Ruoholahden metroasemalla noin 600m päässä. 

Ravintolapalvelut

Kaapelitehtaan Hima & Sali -ravintola palvelee messujen sisäänkäynnin vieressä Kaapelitehtaan muiden käyttäjien lisäksi myös antiikki-, taide- ja keräilymessujen vieraita. Ravintola aukeaa molempina messupäivinä poikkeuksellisesti jo klo 9.30 ja tarjoaa myös poikkeuksellisesti lounasta lauantaina ja sunnuntaina.

Liikenneyhteydet ja paikoitus

Kaapelitehdas sijaitsee Helsingin Ruoholahdessa hyvien liikenneyhteyksien varrella. Sen ympärillä on melko runsaasti viikonloppuisin maksutonta pysäköintitilaa messuvieraiden autoille. Lisäksi Ruoholahden kauppakeskuksessa, noin 400m päässä messupaikasta, on tarjolla noin 1500 maksullista parkkipaikkaa.

Myös julkisilla liikennevälineillä pääsee hyvin paikalle, Kaapelitehtaan vieressä on paikallisliikenteen linja-autojen pysäkit ja raitiovaunu nro 8:n pysäkki. Ruoholahden metroasema sijaitsee noin 600m päässä.

Myyntipaikat alkaen 110€ (+alv.)

Pystymme vapaasta tilasta muodostamaan vielä seuraavat myyntipaikat:
  • 2m x 2m pöytäpaikka, kulmapaikka ilman rakenteita, vuokra myyntipöydällä / ilman myyntipöytää (110€ / 125€ +alv.)

  • 2m x 4m osasto-/pöytäpaikka, kulmapaikka molemmista päistä ilman rakenteita (220€ +alv.)

  • 2m x 5m osasto-/pöytäpaikka, kulmapaikka ilman rakenteita, mutta takaseinä osittain ripustusseinää (275€ +alv.)

  • 2m x 3m messuseinällinen osastopaikka (225€ +alv.)

  • Kahdesta vierekkäisestä 2m x 3m myyntipaikasta yhdistettynä 2m x 6m messuseinällinen osastopaikka (420€ +alv.)
Lisätietoja tapahtumasta antaa ja myyntipaikkoja vuokraa messuisäntä Hannu Tienhaara, puh. 050 5257 464, s-posti laatumessut@laatumessut.com

(Pidätämme oikeuden muutoksiin, tapahtuman tietoja päivitetty viimeksi 7.12.2018)