Hämeenlinnalainen antiikki- ja designliike.Antiikki-, taide- ja keräilyalan tapahtumia Etelä-Suomessa.
Antiikki-, taide- ja keräilyalan tapahtumia Etelä-Suomessa.Antiikki-, taide-, design- ja keräilyalan linkkejä.

LAHDEN ANTIIKKI-, TAIDE- JA KERÄILYMESSUT 23.3. - 24.3.2019

Järjestämme maaliskuussa yli 10 vuoden tauon jälkeen jälleen antiikki-, taide- ja keräilyalan laatutapahtuman Lahdessa. 

Messupaikkana on Askotalon tapahtumatori osoitteessa Askonkatu 9. Messupaikka sijaitsee Lahden keskustassa Rautatieaseman ja uuden Matkakeskuksen vieressä.

Tapahtumassa on tarjolla esim. antiikkiesineitä, taidetta, vintagea, retroa, designiä, lasia, astioita, keramiikkaa, hopeaa, koruja, kelloja, rahoja, postimerkkejä, kortteja, militariaa, keräilyleluja, kirjoja, lehtiä, äänilevyjä, vanhoja tekstiilejä, yms.

Messuilla on entiseen tapaan myynnissä myös muutamalla osastolla  uusia käsitöitä.

Huutokauppa Helanderin osastolla TV1:n suositusta Aarteenetsijät -sarjasta tuttu huutokauppakamarin toimitusjohtaja ja meklari Mika Siren tarjoaa messuvieraille asiantuntijapalveluja ja arvioi maksutta hänelle katsottavaksi tuotuja kävijöiden aarteita.

Lahden Postimerkkikerho ry:n osastolla esitellään yhdistyksen toimintaa ja arvioidaan maksutta messuvieraiden vanhoja postilähetyksiä, postimerkkejä ja postikortteja.

Pääsymaksut

Tapahtumaan on pääsymaksu ja kaikki jäljempänä ilmoitetut pääsylippujen hinnat sisältävät alv:n 10%.

Pääsylippu tapahtumaan maksaa aikuisilta 6€ ja perhelippu 12€. Perhelipulla pääsee tapahtumaan saman perheen kaksi aikuista ja kaikki perheen alle 18-vuotiaat lapset. Alle 15-vuotiaat pääsevät aikuisen seurassa maksutta tapahtumaan.   

Ryhmäliput viimeistään viikkoa ennen tapahtumaa etukäteen tilattuna maksavat vähintään 15 hengen ryhmille 4€ / henkilö. Ryhmälippuihin sisältyy aina maksuttomat vapaaliput ryhmän johtajalle ja kuljettajalle.

Hyväksymme pääsymaksujen maksutapoina käteisen lisäksi myös sirulliset Visa- ja Mastercard -pankkikortit sekä Visa Electron ja Maestro -maksukortit tunnusluvulla vahvistettuihin maksuihin.

Suosittelemme kuitenkin mahdollisten yhteys- ja käyttöongelmien vuoksi messuvieraita ottamaan mukaan vähintään pääsylippujen verran käteistä. Otamme vastaan käteissuorituksia enintään 50€:n seteleillä.

Maksut myyntiosastoilla

Suurimmalla osalla osastoja maksun voi suorittaa pankki- tai luottokortilla, mutta osalla messuosastoja käy ainoastaan käteisen raha. Lisäksi joillain osastoilla voi isommat ostokset maksaa myös pankkisiirron avulla.

Messuravintola

Ravintola Werstas messualueella tarjoaa laadukasta palvelua sekä messuvieraille että kauppiaille messujen aukioloajan.

Myyntipaikat alkaen 80€ (alv.)

Kaikki myyntipaikat ovat Ilman messuseinärakenteita olevia pöytä-/osastopaikkoja ja ne maksavat 22,50€/m2 +alv.

Tapahtumasta on vielä vuokrattavissa yksi viime hetken peruutuksen vuoksi vapautunut pöytäpaikka 2m x 2m keskilattialta (90€ +alv.).

Lisätiedot tapahtumasta antaa ja myyntipaikkoja vuokraa messusisäntä Hannu Tienhaara, puh. 050 5257 464 tai sähköposti laatumessut@laatumessut.com 
(Pidätämme oikeuden muutoksiin, tapahtuman tietoja päivitetty viimeksi 18.3.2019)