Hämeenlinnalainen antiikki- ja designliike.Antiikki-, taide- ja keräilyalan tapahtumia Etelä-Suomessa.
Antiikki-, taide- ja keräilyalan tapahtumia Etelä-Suomessa.Antiikki-, taide-, design- ja keräilyalan linkkejä.

HÄMEENLINNAN ANTIIKKI-, TAIDE- 
JA KERÄILYMESSUT
23.8. - 24.8. 2014

Järjestämme elokuun lopussa antiikki-, taide- ja keräilymessut Hämeenlinnassa Hämeenkaaren urheilutalossa osoitteessa Hämeensaarentie 3. 

Tapahtuma on avoinna yleisölle lauantaina 23.8. ja sunnuntaina 24.8. klo 10-16. 

Tapahtumassa on näytteilleasettajina alan yrityksiä, yksityisiä keräilijöitä ja keräilyalan yhdistyksiä. 

Tapahtumassa on tarjolla esim. antiikki- ja taide-esineitä, designia, retroa, vintagea, lasia, astioita, posliinia, keramiikkaa, hopeaa, koruja, kelloja, rahoja, postimerkkejä, kortteja, militariaa, keräilyleluja, kirjoja, lehtiä, äänilevyjä, vanhoja tekstiilejä, yms. wanhaa tawaraa.

Keräilyalan yhdistyksistä on ilmoittautunut mukaan Hämeenlinnan Postimerkkikerho ry. Yhdistyksen osastolla on Vanhaa Hämeenlinna -aiheinen postikorttinäyttely. 

PÄÄSYMAKSUT

Tapahtumaan on pääsymaksu ja kaikki jäljempänä ilmoitetut pääsylippujen hinnat sisältävät alv:n 10%. Pääsyliput voi maksaa messupaikalla käteisellä tai sirullisella pankkikortilla tunnusluvulla vahvistettuina maksuina.

Mahdollisten yhteysongelmien vuoksi kannattaa kuitenkin varautua maksamaan pääsyliput käteisellä, myös osalla messuosastoja käy maksuvälineeksi vain käteinen raha. Lähin pankkiautomaatti sijaitsee noin 150m:n päässä messupaikasta Citymarketin tavaratalon pääsisäänkäynnin vieressä. 

Aikuisten pääsylippu maksaa 6€ ja perhelipun saa 12€:lla. Perhelipulla pääsee tapahtumaan saman perheen kaksi aikuista ja kaikki perheen alle 18-vuotiaat lapset. Alle 15-vuotiaat pääsevät tapahtumaan maksutta aikuisen seurassa.

Kahden päivän lipun lisämaksu on lauantaina ostettuna +4€/henkilö. Lauantaina ja sunnuntaina klo 14-16 pääsyliput myydään alennuksella, silloin aikuiset maksavat 4€ ja perheet 8€.

Ryhmäliput viimeistään 15.8.2014 mennessä tilattuna vähintään 15 hengen ryhmille maksavat 4€/henkilö. Ryhmälippuihin kuuluu aina vapaaliput kuljettajalle ja matkan johtajalle.

MYYNTIPAIKAT ALKAEN 95€ +ALV.

Myyntipaikkojen varauskirja on avattu. Vapaita myyntipaikkoja on tarjolla seuraavasti (paikkakoot ilmoitettu syvyys x leveys):

  • Pöytä-/osastopaikka ilman rakenteita keskilattialla, ympärikierettävä 3,5m x 3,0m  = 10,5m2 (195€ +alv.)

Lisätietoja tapahtumasta antaa ja paikkavarauksia vastaanottaa Hannu Tienhaara, puhelin 050 5257 464 tai s-posti laatumessut@laatumessut.com

(Pidätämme oikeuden muutoksiin, tapahtuman tietoja on päivitetty viimeksi 19.8.2014)