Hämeenlinnalainen antiikki- ja designliike.Antiikki-, taide- ja keräilyalan tapahtumia Etelä-Suomessa.
Antiikki-, taide- ja keräilyalan tapahtumia Etelä-Suomessa.Antiikki-, taide-, design- ja keräilyalan linkkejä.

HÄMEENLINNAN ANTIIKKI-, TAIDE-  JA KERÄILYMESSUT

26.4. - 27.4. 2014

Järjestämme huhtikuussa antiikki-, taide- ja keräilymessut Hämeenlinnassa Hämeenkaaren urheilutalossa osoitteessa Hämeensaarentie 3. 

Tapahtuma on avoinna yleisölle lauantaina 26.4. ja sunnuntaina 27.4. klo 10-16. 

Tapahtumassa on näytteilleasettajina alan yrityksiä, yksityisiä keräilijöitä ja keräilyalan yhdistyksiä. 

Tapahtumassa on tarjolla esim. antiikkiesineitä, taidetta, designia, retroa, vintagea, lasia, astioita, posliinia, keramiikkaa, hopeaa, koruja, kelloja, rahoja, postimerkkejä, kortteja, militariaa, keräilyleluja, kirjoja, lehtiä, äänilevyjä, vanhoja tekstiilejä, yms. wanhaa tawaraa.

Keräilyalan yhdistyksistä ovat ilmoittautuneet mukaan Hämeenlinnan Postimerkkikerho ry, Janakkalan Postimerkkikerho ry ja Etelä-Hämeen Numismaatikot ry.

MESSUHUUTOKAUPPA SUNNUNTAINA

Messujen yhteydessä Hämeenkaaressa järjestetään sunnuntaina 27.4.2014 klo 14.00 alkaen wanhan tawaran luettelohuutokauppa. 

Huutokauppa järjestetään jostain ennakkotiedoista poiketen siis vain toisena messupäivänä, mutta huutokauppatavaroiden näyttö ja ennakkotarjousten vastaanotto toimii molempina messupäivinä. 

Huutokauppassa on myynnissä 115 erän valikoitu kokoelma antiikkiesineitä, taidetta, taidelasia, taidekeramiikkaa, Arabian astioita, hopeaa, koruja, postimerkki- ja postikorttikansioita, militariaa, lasikirjoja, yms. vanhaa tavaraa.

Huutokauppaluettelo ja huutokauppakohteiden kuvat on lisätty Piijuska Ky:n nettisivuille.

PÄÄSYMAKSUT

Tapahtumaan on pääsymaksu ja kaikki jäljempänä ilmoitetut pääsylippujen hinnat sisältävät alv:n 10%. Pääsyliput voi maksaa messupaikalla käteisellä tai sirullisella pankkikortilla tunnusluvulla vahvistettuina maksuina.

Yhteys- ja käyttöongelmien vuoksi kannattaa kuitenkin varautua maksamaan pääsyliput käteisellä, myös osalla messuosastoja käy maksuvälineeksi vain käteinen raha. Lähin pankkiautomaatti sijaitsee noin 150m:n päässä messupaikasta Citymarketin tavaratalon pääsisäänkäynnin vieressä. 

Aikuisten pääsylippu maksaa 8€ ja perhelipun saa 16€:lla. Perhelipulla pääsee tapahtumaan saman perheen kaksi aikuista ja kaikki perheen alle 18-vuotiaat lapset. Alle 15-vuotiaat pääsevät tapahtumaan maksutta aikuisen seurassa.

Kahden päivän lipun lisämaksu on lauantaina ostettuna +4€/henkilö. Lauantaina ja sunnuntaina klo 14-16 pääsyliput myydään alennuksella, silloin aikuiset maksavat 6€ ja perheet 12€.

Ryhmäliput viimeistään 18.4.2014 mennessä tilattuna vähintään 15 hengen ryhmille maksavat 6€/henkilö ja vähintään 30 hengen ryhmille 4€/henkilö. Ryhmälippuihin kuuluu aina vapaaliput kuljettajalle ja matkan johtajalle.

MYYNTIPAIKAT ALKAEN 125€ +ALV.

Tapahtumasta on vielä vuokrattavissa seuraavat vapaat myyntipaikat: 

  • 3,0m x 4,0m = 12,0m2 messuseinällinen kulmapaikka (260€ +alv.)

  • 3,0m x 8,0m = 24,0m2 messuseinällinen myyntipaikka, messuseinät yhdellä, kahdella tai kolmella sivulla (505€ +alv.)

Lisätietoja tapahtumasta antaa ja paikkavarauksia vastaanottaa Hannu Tienhaara, puhelin 050 5257 464 tai s-posti laatumessut@laatumessut.com

(Pidätämme oikeuden muutoksiin, tapahtuman tietoja on päivitetty viimeksi 15.4.2014)