Hämeenlinnalainen antiikki- ja designliike.Antiikki-, taide- ja keräilyalan tapahtumia Etelä-Suomessa.
Antiikki-, taide- ja keräilyalan tapahtumia Etelä-Suomessa.Antiikki-, taide-, design- ja keräilyalan linkkejä.

HÄMEENLINNAN ANTIIKKI-, TAIDE- 
JA KERÄILYMESSUT
31.1. - 1.2.2015

Järjestämme tammi-/helmikuun vaihteessa antiikki- , taide- ja ja keräilymessut  Hämeenlinnassa nyt ensimmäistä kertaa uudella urheilutalolla, eli Elenia Areenalla osoitteessa Härkätie 17. 

Tapahtuma on avoinna yleisölle sekä lauantaina 31.1. että sunnuntaina 1.2. klo 10-16.

Tapahtumassa on tarjolla esimerkiksi antiikki- ja taide-esineitä, lasia, posliinia, keramiikkaa, vintagea, retroa, designia, hopeaa, koruja, kelloja, rahoja, postimerkkejä, kortteja, militariaa, keräilyleluja, kirjoja, lehtiä, äänilevyjä, vanhoja tekstiilejä, yms. 

Pääsymaksut

Tapahtumaan on pääsymaksu ja kaikki jäljempänä ilmoitetut pääsylippujen hinnat sisältävät alv:n 10%.

Pääsylippu tapahtumaan maksaa aikuisilta 6€ ja perhelippu 12€. Perhelipulla pääsee tapahtumaan saman perheen kaksi aikuista ja kaikki perheen alle 18-vuotiaat lapset. Alle 15-vuotiaat pääsevät aikuisen seurassa maksutta tapahtumaan. 

Molempina päivinä klo 14-16 välillä pääsee tapahtumaan alennushinnalla; aikuiset maksavat silloin 4€ ja perhe 8€.

Ryhmäliput etukäteen 23.1.2015 mennessä tilattuna maksavat vähintään 15 hengen ryhmille 4€ / henkilö. Ryhmälippuihin sisältyytyy aina maksuttomat vapaaliput ryhmän johtajalle ja kuljettajalle.

Hyväksymme pääsymaksujen maksutapoina käteisen lisäksi nyt myös sirulliset Visa - ja Mastercard -pankkikortit sekä Visa Electron ja Maestro -maksukortit tunnusluvulla vahvistettuihin maksuihin.

Suosittelemme kuitenkin mahdollisten yhteys- ja käyttöongelmien vuoksi messuvieraita ottamaan mukaan vähintään pääsylippujen verran käteistä. Setelien tunnistuksen rajoitusten vuoksi otamme vastaan käteissuorituksia  enintään 50€:n seteleillä.

Maksut myyntiosastoilla

Suurimmalla osalla osastoja maksun voi suorittaa pankki- tai luottokortilla, mutta osalla messuosastoja käy ainoastaan käteisen raha. Lisäksi joillain osastoilla voi isommat otokset maksaa myös pankkisiirron avulla.

Lähin pankkiautomaatti sijaitsee Tiiriön Citymarket -tavaratalon yhteydessä noin 500m päässä messupaikasta. 
.
Myyntipaikat alkaen 135€ (alv.)

Tapahtuman varauskirja on avattu. Kaikki tarjolla olevat osastot ovat ilman rakenteita olevia pöytä-/osastopaikkoja joko keskilatialla tai salin seinustalla. 

Keskilattian myyntiosastot ovat syvyydeltään 2,0m, 3,0m tai 4,0m ja pituutta osastoihin saa 3m:stä alkaen. Seinustan osastot ovat kaikki 2,5m syviä ja pituutta osastoon saa 4,0m:stä alkaen. 

Esimerkkejä vapaista myyntipaikoista ja niiden vuokrista (tilanne 25.9.2014): 

  • 2,0m x 3,0m osasto-/pöytäpaikka keskilattialla, kulmapaikka (135€ +alv.)

  • 2,0m x 4,0m osasto-/pöytäpaikka keskilattialla (180€ +alv.)

  • 2,0m x 5,0m osasto-/pöytäpaikka keskilattialla, kulmapaikka (225€ +alv.)

  • 2,0m x 6,0m osasto-/pöytäpaikka keskilattialla, kulmapaikka (270€ +alv.)

  • 3,0m x 4,0m osasto-/pöytäpaikka keskilattialla, kulmapaikka molemmista päistä eli myynti mahdollista kolmeen suuntaan (270€ +alv.)

  • 4,0m x 4,0m osasto-/pöytäpaikka keskilattialla, kulmapaikka molemmista päistä eli myynti mahdollista kolmeen suuntaan (260€ +alv.)

  • 2,5m x 4,0m osastopaikka salin seinustalla, välipaikka (225€ +alv.)

Muun kokoiset, malliset ja muulla tavalla varustetut myyntipaikat (esim. messuseinillä varustetut osastot) erillisen tarjouksen mukaan.

Rekisteröityjen keräilyalan yhdistysten paikkavuokrat erillisen hinaston tai erillisen sopimuksen mukaan.

Lisätietoja antaa ja ennakkovarauksia vastaanottaa messuisäntä Hannu Tienhaara, puhelin 050 5257 464 tai s-posti laatumessut@laatumessut.com

(Pidätämme oikeuden muutoksiin, tapahtuman  tietoja päivitetty viimeksi 25.9.2014)