Hämeenlinnalainen antiikki- ja designliike.Antiikki-, taide- ja keräilyalan tapahtumia Etelä-Suomessa.
Antiikki-, taide- ja keräilyalan tapahtumia Etelä-Suomessa.Antiikki-, taide-, design- ja keräilyalan linkkejä.

HELSINGIN ANTIIKKI-, TAIDE- JA KERÄILYMESSUT 9.1. - 10.1.2016

Järjestämme tammikuussa antiikki-, taide- ja keräilymessut Helsingissä. Tapahtumapaikkana on Kaapelitehtaan Puristamo- ja Valssaamosalit osoitteessa Tallberginkatu 1C. 

Tapahtuma on avoinna yleisölle sekä lauantaina 9.1. että sunnuntaina 10.1. klo 10 - 16.

Myynnissä on esim. antiikkiesineitä, taidetta, designia, retroa, vintagea, lasia, posliinia, keramiikkaa, hopeaa, koruja, kelloja, rahoja, postimerkkejä, kortteja, militariaa, keräilyleluja, kirjoja, lehtiä, vanhoja tekstiilejä, yms. vanhaa keräilyllistä tavaraa. 

Pääsyliput

Tapahtumaan on pääsymaksu ja kaikki jäljempänä ilmoitetut pääsylippujen hinnat sisältävät alv:n 10%. 

Pääsylippu tapahtumaan maksaa aikuisilta 8€ ja perhelippu 16€. Perhelipulla pääsee tapahtumaan saman perheen kaksi aikuista ja kaikki perheen alle 18-vuotiaat lapset. Alle 15-vuotiaat pääsevät aikuisen seurassa maksutta tapahtumaan. 

Molempina päivinä klo 14-16 välillä pääsee tapahtumaan alennushinnalla; aikuiset maksavat silloin 6€ ja perhe 12€.

Ryhmäliput etukäteen tilattuna viimeistään viikoa ennen tapahtumaa maksavat vähintään 15 hengen ryhmille 6€ / henkilö ja vähintään 30 hengen ryhmille 4€ / henkilö. Ryhmälippuihin sisältyy aina maksuttomat vapaaliput ryhmän johtajalle ja kuljettajalle.

Hyväksymme pääsymaksujen maksutapoina käteisen lisäksi nyt myös sirulliset Visa - ja Mastercard -pankkikortit sekä Visa Electron ja Maestro -maksukortit tunnusluvulla vahvistettuihin maksuihin.

Suosittelemme kuitenkin mahdollisten yhteys- ja käyttöongelmien vuoksi messuvieraita ottamaan mukaan vähintään pääsylippujen verran käteistä. Setelien tunnistuksen rajoitusten vuoksi otamme vastaan käteissuorituksia enintään 50€:n seteleillä.

Maksut messuosastoilla

Osalla messuosastoja voi maksuja suorittaa ainoastaan käteisellä rahalla ja lisäksi joillain osastoilla voi isommat ostokset maksaa myös pankkisiirron avulla.

Lähimmät pankkiautomaatit sijaitsevat Ruoholahden Citymarket -tavaratalossa ja Ruoholahden metron asemalla. 

Liikenneyhteydet Kaapelitehtaalle

Kaapelitehtaalle pääsee erinomaisesti julkisia liikennevälineitä käyttäen. HKL:n bussilinjat 15, 20, 21, 21V, 65A ja 66A sekä YTV:n seutuliikenteen linjat 102T - 160T liikennöivät Kaapelitehtaan vierestä.

Messupaikalle pääsee myös raitiovaunulla nro 8. Metron läntinen päätepysäkki on Ruoholahdessa, noin puolen kilometrin kävelymatkan päässä Kaapelitehtaasta.

Omalla autolla Helsingin ulkopuolelta tultaessa on sujuvin reitti ajaa ensin Kehä I:n länsipäähän josta käännytään Länsiväylälle Helsinkiin päin. Kun Länsiväylä loppuu Ruoholahdessa, niin käännytään oikealle Lauttasaarta kohti ja ollaan jo aivan Kaapelitehtaan vieressä ja siitä opastekylttien avulla päästään perille messupaikalle.

Kaapelitehtaan ympäriltä löytyy melko runsaasti viikonloppuisin maksutonta paikoitustilaa messuvieraiden autoille.

Ravintolapalvelut

Kaapelitehtaan Hima & Sali -ravintola palvelee messujen sisäänkäynnin vieressä Kaapelitehtaan muiden käyttäjien lisäksi myös antiikki-, taide- ja keräilymessujen vieraita.

Myyntipaikat alkaen 125€ (+alv.)

Tapahtuman myyntipaikkojen varauskirja on avattu. Tarjolla on vielä muutama, hyvä myyntipaikka:
  • 2m x 2m messuseinällinen osastopaikka kulmassa (165€ +alv.)

  • 2m x 3m myyntipaikka, tarjolla ilman rakenteita oleva pöytä-/osastopaikka (165€ +alv.) ja messuseinällinen osastopaikka (225€ +alv.)

  • 2m x 6m ilman rakenteita oleva pöytä-/osastopaikka (330€ +alv.)
Lisätietoja tapahtumasta antaa messuisäntä Hannu Tienhaara, puh. 050 5257 464, s-posti laatumessut@laatumessut.com

(Pidätämme oikeuden muutoksiin, tapahtuman tietoja päivitetty viimeksi 1.12.2015)