Hämeenlinnalainen antiikki- ja designliike.Antiikki-, taide- ja keräilyalan tapahtumia Etelä-Suomessa.
Antiikki-, taide- ja keräilyalan tapahtumia Etelä-Suomessa.Antiikki-, taide-, design- ja keräilyalan linkkejä.
NÄYTTEILLEASETTAJAT TAPAHTUMISSAMME

Olemme järjestäneet antiikki-, taide- ja keräilyalan messu- ja markkinatapahtumia Etelä-Suomessa jo vuodesta 1998 lähtien, joulukuuhun 2014 mennessä yhteensä 96 tapahtumaa.

Messuillamme ja markkinoillamme on näytteilleasettajina antiikki-, taide- ja keräilyalan kaupan ammattilaisia, yksityisiä alan keräilijöitä ja alan yhdistyksiä ympäri Suomea. 

Messuillamme voi myydä myös taide- yms. käsitöitä, painotuotteita, entistämiseen ja esineiden hoitoon tarvittavia aineita ja työvälineitä.

Mukana on myös kauppiaita, jotka ovat erikoistuneet vain alan tapahtumissa myymiseen, eli heidän tuotteitaan voi ostaa vain alan myyntitapahtumista.

Myyjistä osa on yrityksiä ja osa yksityisiä kauppiaita. Messuilla myyjistä noin 2/3 on alan ammattilaisia ja 1/3 yksityisiä myyjiä. Markkinoilla tilanne on lähes päinvastainen, eli yli puolet myyjistä on yksityisiä harrastajia

EDULLISET PAIKKAVUOKRAT

Myyntipaikan hinta määräytyy tapahtumatyypin, myyntipäivien lukumäärän, myyntipaikan pinta-alan, varusteiden sekä tapahtumapaikkakunnan mukaan. 

Vuioden 2015 tapahtumistamme on mahdollista vuokrata myyntipaikkoja alkaen hintaan 135€ +alv.

MYYNTIPAIKKOJEN KALUSTEET JA VARUSTEET

Messutapahtumissa on aina tarjolla pöytä- / osastopaikkoja keskilattialta ja messutilan seinustoilta. Osassa messutapahtumista on lisäksi vuokrattavissa messuseinällisiä osastopaikkoja. 

Pystymme järjestämään messuseinällisille ja salin seinustoilla oleville myyntipaikoille sähköt, 

Vuokraamme näytteilleasettajille myyntipöytiä, tuoleja, yms. messupaikan kalusteita sekä myymme ripustuskoukkuja messuseinille ripustamista varten.

Niissä tapahtumissamme, joissa on käytössä messuseinät, voi messurakentajaltamme vuokrata esim. valoja, vitriinejä, yms. messupaikan kalusteita.