Hämeenlinnalainen antiikki- ja designliike.Antiikki-, taide- ja keräilyalan tapahtumia Etelä-Suomessa.
Antiikki-, taide- ja keräilyalan tapahtumia Etelä-Suomessa.Antiikki-, taide-, design- ja keräilyalan linkkejä.

HÄMEENLINNAN ANTIIKKI-, TAIDE- JA KERÄILYMESSUT 25.2. - 26.2. 2012

Järjestimme Hämeenlinnassa helmikuun lopussa Antiikki-, taide-  ja keräilymessut Urheilutalo Hämeenkaaressa, osoitteessa Hämeensaarentie 3. Tämä tapahtuma korvasi aikaisemmin huhtikuussa järjestetyn vastaavan messutapahtumamme.

Messutila oli myyty täyteen ja mukana 58 näytteilleasettajaa. Myynnissä oli esimerkiksi antiikkiesineitä, taidetta, designia, retroa, vintagea, lasia, posliinia, keramiikkaa, hopeaa, koruja, kelloja, rahoja, postimerkkejä, kortteja, militariaa, kirjoja, vanhoja tekstiilejä, yms. vanhaa keräilyllistä tavaraa.

Keräilyalan yhdistyksistä oli paikalla vakiovieras, eli Hämeenlinnan Postimerkkikerho ry.

Tapahtuma oli eräs vilkkaimpia tapahtumiamme viime vuosina, esim. lauantain yleisömäärä oli suurin sitten syksyn 2007 ja kokonaiskävijämääräkin paras kevään 2008 jälkeen. 

Ensimmäisen tunnin aikana myytiin enemmän pääsylippuja, kuin vuoden 2011 huhtikuun ja elokuun vastaavissa Hämeenkaaren messutapahtumissa koko ensimmäisen messupäivän aikana.

Myös saatu kauppiaspalaute oli erittäin hyvää ja monen näytteilleasettajan komenttien mukaan ostava yleisö oli lähtenyt poikkeuksellisen hyvin myös Hämeenlinnassa liikkeelle.

Lisätietoja tapahtumasta antaa messuisäntä Hannu Tienhaara, puh. 050 5257 464 tai s-posti laatumessut@laatumessut.com