Hämeenlinnalainen antiikki- ja designliike.Antiikki-, taide- ja keräilyalan tapahtumia Etelä-Suomessa.
Antiikki-, taide- ja keräilyalan tapahtumia Etelä-Suomessa.Antiikki-, taide-, design- ja keräilyalan linkkejä.

HÄMEENLINNAN ANTIIKKI-, TAIDE- 
JA KERÄILYMESSUT 23.2. - 24.2.2019

Palautimme kauppiaiden ja asiakkaiden toivomuksesta Hämeenlinnan antiikki-, taide- ja keräilymessut kaupungin ydinkeskustaan ja järjestimme alkuvuoden messutapahtumamme  Lyseon koulun Lukiokadun toimipisteessä.

Messupaikka oli Hämeenlinnan vanhan Lyseon koulukorttelin uudempi lisärakennus osoitteessa Lukiokatu 7 ja Hämeenlinnan Lyseon koulukorttelin osoite on Linnankatu 12. Messujen käytössä olevaan rakennukseen oli käynti sekä Lukiokadun että Birger Jaarlin kadun kautta. 

Tapahtuma oli avoinna yleisölle molempina messupäivinä klo 10-16.

Tapahtumassa oli tarjolla esim. antiikkiesineitä, taidetta, vintagea, retroa, designiä, lasia, astioita, keramiikkaa, hopeaa, koruja, kelloja, rahoja, postimerkkejä, kortteja, militariaa, keräilyleluja, kirjoja, lehtiä, äänilevyjä, vanhoja tekstiilejä, yms.

Messuilla oli entiseen tapaan myynnissä myös muutamalla osastolla  uusia käsitöitä.

Hämeenlinnan Postimerkkikerho ry:n ja Etelä-Hämeen Numismaatikot ry:n osastoilla sai tietoa yhdistysten toiminnasta sekä ko. alueiden keräilykohteista.

Lisätietoja tapahtumasta antaa messuisäntä Hannu Tienhaara, puhelin 050 5257 464 tai s-posti laatumessut@laatumessut.com

(Tapahtuman  tietoja päivitetty viimeksi 28.2.2019)