Hämeenlinnalainen antiikki- ja designliike.Antiikki-, taide- ja keräilyalan tapahtumia Etelä-Suomessa.
Antiikki-, taide- ja keräilyalan tapahtumia Etelä-Suomessa.Antiikki-, taide-, design- ja keräilyalan linkkejä.

HÄMEENLINNAN ANTIIKKI-, TAIDE- JA KERÄILYMESSUT
27.4. - 28.4. 2013

Järjestimme Hämeenlinnassa huhtikuun lopussa Antiikki-, taide-  ja keräilymessut Urheilutalo Hämeenkaaressa, osoitteessa Hämeensaarentie 3. 

Messuille oli 50 näytteilleasettajaa ja myynnissä oli esimerkiksi antiikkiesineitä, taidetta, designia, retroa, vintagea, lasia, posliinia, keramiikkaa, hopeaa, koruja, kelloja, rahoja, postimerkkejä, kortteja, militariaa, kirjoja, vanhoja tekstiilejä, yms. vanhaa keräilyllistä tavaraa.

Hämeenlinnan Postimerkkikerho ry:n ja Hyvinkään Postimerkkikerho ry:n jäsenet neuvoivat messuvieraita filatelian keräilyyn liittyvissä asioissa ja arvioivat alan kohteita messuosastoillaan.

Sää oli suosiollinen messuille ja kiitettävän moni paljon messuvieraita vieraili tapahtumassa. Varsinkin ensimmäinen messupäivä, eli lauantai oli erittäin vilkas ja hieman verkkaisesti käynnistynyt sunnuntaikin sitten lopuksi ihan normaalin vilkas.

Saamamme kauppiaspalautteen mukaan yleisöä kiinnosti tällä kertaa erityisesti kaikki venäläinen tavara, suomalaiset kunniamerkit, Aalto / Artek-kalusteet ja -valasimet, 1960- ja 1970 -lukujen retroastiat ja lasit, keräilyrahat, kirjat sekä vanhat korut.

Lisätietoja tapahtumasta antaa messuisäntä Hannu Tienhaara, puh. 050 5257 464 tai s-posti laatumessut@laatumessut.com