Hämeenlinnalainen antiikki- ja designliike.Antiikki-, taide- ja keräilyalan tapahtumia Etelä-Suomessa.
Antiikki-, taide- ja keräilyalan tapahtumia Etelä-Suomessa.Antiikki-, taide-, design- ja keräilyalan linkkejä.

HÄMEENLINNAN ANTIIKKI-, TAIDE- JA KERÄILYMESSUT 24.4. - 25.4.2010

Järjestimme huhtikuussa 2010 Antiikki-, taide- ja keräilymessut Hämeenlinnassa. Tapahtumapaikkana oli Urheilutalo Hämeenkaari osoitteessa Hämeensaarentie 3. Messut olivat avoinna yleisölle sekä lauantaina 24.4. että sunnuntaina 25.4. klo 10-16.

Messuilla oli 60 näytteilleasettajaa ja myynnissä oli esim. vanhoja kalusteita, valaisimia, taidetta, designklassikoita, lasia, posliinia, keramiikkaa, hopeaa, koruja, kelloja, rahoja, postimerkkejä, kortteja, militariaa, keräilyleluja, kirjoja, lehtiä, äänilevyjä, vanhoja tekstiilejä, yms. vanhaa keräilyllistä tavaraa.

Keräilyalan yhdistyksistä olivat mukana Hämeenlinnan Postimerkkikerho ry ja Arma Wanaja ry. Yhdistysten jäsenet neuvoivat messuvieraita oman alansa keräilyyn liittyen ja arvioivat maksutta omien alojensa keräilykohteita, eli postimerkkejä ja -kortteja sekä kunniamerkkejä ja muuta militariaa.

EDULLISET PÄÄSYMAKSUT

Pääsymaksu aikuisilta oli 8€ ja perhelippu maksoi 16€. Perhelippulla pääsi messuille saman perheen kaksi aikuista ja kaikki perheen alle 18-vuotiaat lapset. Alle 12-vuotiaat pääsivät messuille aikuisen seurassa maksutta.

Lauantaina ja sunnuntaina klo 14-16 välillä pääsi sisään alennushinnalla: aikuiset maksavat 6€/henkilö ja perhe 12€. Kaikkien tällä sivulla ilmoitettujen pääsylippujen hinnat sisälsivät voimassa olevan arvonlisäveron.

HUOM! Lipunmyynnin sujuvuuden turvaamiseksi pääsyliput pystyi maksaamaan messupaikalla vain käteisellä rahalla. Setelintunnistuksen rajoitusten vuoksi hyväksyimme lipunmyynnissä myös enintään 50€:n setelit.

Useimmilla myyntiosastoilla kuitenkin kelpasi maksuvälineeksi ainakin pankkikortti ja monilla myös luottokortti.

Lähin pankkiautomaatti sijaitsi tavaratalo Anttilan pääsisäänkäynnin vieressä, noin 200m päässä messupaikasta.

Ryhmäliput vähintään 15 hengen ryhmille maksoivat etukäteen 16.4.2010 mennessä tilattuna 6€/henkilö ja sekä matkan johtaja että kuljettaja pääsivät maksutta sisään. Yli 30 hengen ryhmille teimme mielellämme tarjouksen vieläkin edullisimmista ryhmälipuista.

VAPAAT MYYNTIPAIKAT

Kaikki messuilla tarjolla olleet sisämyyntipaikat varattiin jo noin kaksi kuukautta ennen messuviikonloppua.

Tämänm jälkeen tuli eri syistä myyntipaikkoja uudelleen vuokrattavaksi ja ne menivät lähes poikkeuksetta heti niitä jonottaneille.

Ulkona oli myös tarjolla myyntipaikkoja, mutta ne oli tarkoitettu muuhun kuin käytetyn tavaran myyntiin.

Vapaita ulkomyyntipaikkoja oli tarjolla sisäänkäynnin vierestä esim. elintarvikkeiden, käsitöiden, yms. myyjille, 1 kpl / tuoteryhmä, kaikissa ulkopaikoissa oli mahdollista myydä neljään suuntaan.

Paikkavarauksia vastaanotti messuisäntä Hannu Tienhaara, puh. 050 5257 464, s-posti hannu.tienhaara@laatumessut.com.

(Tapahtuman tiedot päivitetty toteutuneen mukaiseksi 30.4.2010)