Hämeenlinnalainen antiikki- ja designliike.Antiikki-, taide- ja keräilyalan tapahtumia Etelä-Suomessa.
Antiikki-, taide- ja keräilyalan tapahtumia Etelä-Suomessa.Antiikki-, taide-, design- ja keräilyalan linkkejä.

HÄMEENLINNAN ANTIIKKI-, TAIDE- JA KERÄILYMESSUT + HÄMEENLINNA VINTAGE 28.8. - 29.8.2010

Järjestimme Hämeenlinnassa elokuussa 2010 Antiikki-, taide- ja  keräilymessut sekä uuden Hämeenlinna Vintage -tapahtuman. Tapahtumapaikkana oli Urheilutalo Hämeenkaari osoitteessa Hämeensaarentie 3. Tapahtumat olivat avoinna yleisölle sekä lauantaina 28.8. että sunnuntaina 29.8. klo 10-16.

Messuille on ilmoittaunut yhteensä 51 kauppiasta (tilanne 28.8.2010)

Antiikki-, taide- ja keräilymessuilla oli totuttuun tapaan myynnissä esimerkiksi vanhoja kalusteita, valaisimia, taidetta, lasia, posliinia, keramiikkaa, hopeaa, koruja, kelloja, rahoja, postimerkkejä, kortteja, militariaa, keräilyleluja, kirjoja, lehtiä, äänilevyjä, vanhoja tekstiilejä, yms. vanhaa keräilyllistä tavaraa.

Hämeenlinna Vintage -tapahtumassa oli myynnissä erilaista käytettyä merkki- ja vuosikertatavaraa 1920-1980 -luvuilta sekä tyyliin sopivaa uustuotantoa.
Tarjolla on esimerkiksi vaatteita, asusteita, jalkineita, laukkuja, koruja, yms. naisille, miehille ja lapsille.

Paikallisista keräilyalan yhdistyksistä olivat mukana Hämeenlinnan Postimerkkikerho ry ja Arma Wanaja ry. Yhdistysten jäsenet neuvoivat messuvieraita oman alansa keräilyyn liittyen ja arvioivat maksutta omien alojensa keräilykohteita. 

Mestarientisöijät ry:n osastolla annettiin ohjeita ja myytiin tarvikkeita vanhojen huonekalujen entistämiseen. Esillä oli työnäytöksineen mm. uusi vesiliukoinen maalinpoistoaine.

PÄÄSYMAKSUT

Pääsymaksuna perittiin aikuisilta 8€ ja perhelippu maksoi 16€. Perhelippulla pääsi messuille saman perheen kaksi aikuista ja kaikki perheen alle 18-vuotiaat lapset. Alle 12-vuotiaat pääsivät messuille aikuisen seurassa maksutta.

Lauantaina ja sunnuntaina klo 14-16 välillä pääsi sisään alennushinnalla: aikuiset maksavat 6€/henkilö ja perhe 12€. Kaikkien tällä sivulla ilmoitettujen pääsylippujen hinnat sisälsivät voimassa olevan arvonlisäveron 9%.

Lipunmyynnin sujuvuuden turvaamiseksi pääsyliput voitiin maksaa messupaikalla vain käteisellä rahalla. Setelintunnistuksen rajoitusten vuoksi hyväksyimme lipunmyynnissä myös vain enintään 50€:n setelit.

Useimmilla myyntiosastoilla kuitenkin kelpasi maksuvälineeksi ainakin pankkikortti ja monilla myös luottokortti.

Lähin pankkiautomaatti sijaitsi tavaratalo Anttilan pääsisäänkäynnin vieressä, noin 200m päässä messupaikasta.

Ryhmäliput vähintään 15 hengen ryhmille maksoivat etukäteen 20.8.2010 mennessä tilattuna 6€/henkilö ja sekä matkan johtaja että kuljettaja pääsivät maksutta sisään. Yli 30 hengen ryhmille teimme mielellämme tarjouksen vieläkin edullisimmista ryhmälipuista.

VAPAAT MYYNTIPAIKAT

Messuosastojen varausaika päättyi maanantaina 25.8.2010.

Messuilla oli tarjolla pöytä-/osastopaikkoja ilman rakenteita alk. koosta 2m x 3m ja alk. hintaan 150€ (+alv:) ja messuseinällisiä osastopaikkoja alk. koosta 2m x 3m ja alk. hintaan 180€ (+alv.). 

Ulkopaikkoja oli tarjolla muun, kuin vanhan tavaran myyntiin 3m x 3m teltoille hintaan 150€ (+alv.) ja 4m x 4m teltoille hintaan 200€ (+alv.).

(Tapahtuman tiedot päivitetty toteutuneen mukaiseksi 2.9.2010)