Hämeenlinnalainen antiikki- ja designliike.Antiikki-, taide- ja keräilyalan tapahtumia Etelä-Suomessa.
Antiikki-, taide- ja keräilyalan tapahtumia Etelä-Suomessa.Antiikki-, taide-, design- ja keräilyalan linkkejä.

HÄMEENLINNAN ANTIIKKI-, TAIDE- JA KERÄILYMESSUT
25.8. - 26.8. 2012

Järjestimme Hämeenlinnassa elokuun lopussa perinteiset Antiikki-, taide-  ja keräilymessut Urheilutalo Hämeenkaaressa, osoitteessa Hämeensaarentie 3. Tapahtuma oli avoinna yleisölle molempina tapahtumapäivinä klo 10-16. 

Messuille oli ilmoittautunut 48 näytteilleasettajaa ja myynnissä oli esimerkiksi antiikkiesineitä, taidetta, designia, retroa, vintagea, lasia, posliinia, keramiikkaa, hopeaa, koruja, kelloja, rahoja, postimerkkejä, kortteja, militariaa, uusia ja vanhoja kirjoja, tekstiilejä, yms. vanhaa keräilyllistä tavaraa.

Mestarientisöijät ry:n osastolla sai neuvontaa vanhojen kalusteiden entistämiseen liittyen. Osastolta saattoi myös hankkia entisöinnissä tarvittavia aineita ja tarvikkeita. Osastolla esiteltiin työnäytöksinä maalin- yms. pinnoitteiden poistoa vanhoista kalusteista.

Keräilyalan yhdistyksistä oli paikalla Hämeenlinnan tapahtumiemme vakiovieras, eli Hämeenlinnan Postimerkkikerho ry.

Aurinkoinen lopukesän sää sai paikalle väkeä ajankohtaan nähden erittäin hyvin, hieman vähemmän kuin helmikuun lopussa mutta vastaavasti reilusti enemmän kuin viime vuoden elokuussa, jolloin Hämeenlinnan messuviikonlopulle osui kaksi hellepäivää.

Lisätietoja tapahtumasta antaa ja paikkavarauksia seuraavaan Hämeenkaaressa 24.11.-25.11.2012 järjestettävään myyntitapahtumaan vastaanottaa messuisäntä Hannu Tienhaara, puh. 050 5257 464 tai s-posti laatumessut@laatumessut.com