Hämeenlinnalainen antiikki- ja designliike.Antiikki-, taide- ja keräilyalan tapahtumia Etelä-Suomessa.
Antiikki-, taide- ja keräilyalan tapahtumia Etelä-Suomessa.Antiikki-, taide-, design- ja keräilyalan linkkejä.

HÄMEENLINNAN ANTIIKKI-, TAIDE- JA KERÄILYMESSUT
31.8. - 1.9. 2013

Järjestämme Hämeenlinnassa elo-/syyskuun vaihteessa Antiikki-, taide-  ja keräilymessut Urheilutalo Hämeenkaaressa, osoitteessa Hämeensaarentie 3. 

Messujen yhteydessä juhlitaan Laatumessujen syyskuussa 1998 alkanutta ja nyt 15 vuoden mittaista messujärjestäjän taivalta. Messut ovat avoinna yleisölle molempina päivinä klo 10-16.

Messuille tulossa myyntiin yhteensä 48 osastolle (tilanne 28.8.2013) esimerkiksi antiikkiesineitä, taidetta, designia, retroa, vintagea, lasia, posliinia, keramiikkaa, hopeaa, koruja, kelloja, rahoja, postimerkkejä, kortteja, militariaa, kirjoja, vanhoja tekstiilejä, yms. vanhaa keräilyllistä tavaraa.

Keräilyalan yhdistyksista ovat tällä kertaa mukana Hämeenlinnan Postimerkkikerho ry ja Forssan Filatelistikerho ry. Kerhojen osastoilla saa neuvontaa postimerkkien ja postikorttien keräilystä.

PÄÄSYLIPUT

Pääsymaksu on aikuisilta 8€ ja perhelippu maksaa 16€. Perhelipulla pääsee messuille saman perheen kaksi aikuista ja kaikki perheen alle 18-vuotiaat lapset. Alle 15-vuotiaat pääsevät messuille maksutta aikuisen seurassa.

Molempina tapahtumapäivinä klo 14-16 välillä myydään pääsyliput alennuksella; aikuiset maksavat silloin 6€ ja perheet 12€. Kahden päivän lippu lauantaina ostettuna maksaa 12€.

Ryhmäliput ennakkoon 23.8.2013 mennessä tilattuna maksavat vähintään 15 hengen ryhmille 6€/henkilö ja vähintään 30 hengen ryhmille 4€/henkilö.

Ryhmälippuihin kuuluu aina lisäksi maksuton sisäänpääsy sekä ryhmän johtajalle että kuljettajalle.

Lipunmyynnissä kelpaa vain käteinen raha. Lähin pankkiautomaatti sijaitsee Citymarket-tavaratalon pääsisäänkäynnin vieressä, noin 150m päässä messupaikasta. Kaikki ilmoitetut lipunhinnat sisältävät alv:n 10%.

VAPAAT MYYNTIPAIKAT

Kaikki tarjolla olleet myyntipaikat vuokrattiin ja varauskirja on suljettu. Mahdollisia viime hetken peruutuspaikkoja voi tiedustella järjestäjältä.

Lisätietoja tapahtumasta antaa messuisäntä Hannu Tienhaara, puh. 050 5257 464 tai s-posti laatumessut@laatumessut.com

(Pidätämme oikeuden muutoksiin, tapahtuman tietoja päivitetty viimeksi 28.8.2013)