Hämeenlinnalainen antiikki- ja designliike.Antiikki-, taide- ja keräilyalan tapahtumia Etelä-Suomessa.
Antiikki-, taide- ja keräilyalan tapahtumia Etelä-Suomessa.Antiikki-, taide-, design- ja keräilyalan linkkejä.

HÄMEENLINNAN ANTIIKKI-, TAIDE- 
JA KERÄILYMESSUT
23.8. - 24.8. 2014

Järjestimme elokuun lopussa antiikki-, taide- ja keräilymessut Hämeenlinnassa Hämeenkaaren urheilutalossa osoitteessa Hämeensaarentie 3. 

Tapahtuma oli avoinna yleisölle lauantaina 23.8. ja sunnuntaina 24.8. klo 10-16. Pitkän hellejakson jälkeen tapahtumaviikonloppu oli sateinen, tuulinen ja sään osalta muutenkin hyvin vaihteleva. Tapahtuman yleisömäärä oli erittäin hyvä verrattuna viime vuosien elokuun vastaaviin tapahtumiin Hämeenkaaressa. 

Tämä tapahtuma oli Laatumessujen osalta Hämeenkaaren urheilutalon jäähyväistapahtuma. Rakennus poistuu käytöstä 2014 lokakuun aikana. Rakennuksen puutteellisen teknisen kunnon vuoksi myös näillä messuilla oli käytössä enää vain etusali ja puolet takasalista. 

Viimeisen Hämeenkaaren tapahtuman kunniaksi järjestäjä oli toteuttanut myyntipaikkojen hinnanalennuksen antamalla myyjille 20-50% ylimääräistä myyntilaa ilman lisämaksua. Tämän vuoksi näytteilleasettajia mahtui supistettuun tilaan vain 30 kpl. Myyntiosastot olivat kuitenkin isoja ja tavaran tarjonta monpuolista ja runsasta.

Tapahtumassa oli tarjolla antiikki- ja taide-esineitä, designia, retroa, vintagea, lasia, astioita, posliinia, keramiikkaa, hopeaa, koruja, kelloja, rahoja, postimerkkejä, kortteja, militariaa, keräilyleluja, kirjoja, lehtiä, äänilevyjä, vanhoja tekstiilejä, yms. wanhaa tawaraa.

Keräilyalan yhdistyksistä oli mukana Hämeenlinnan Postimerkkikerho ry ja yhdistyksen osastolla oli esillä suurta kiinnostusta yleisössä herättänyt Vanhaa Hämeenlinna -aiheinen postikorttinäyttely. 

Lisätietoja tapahtumasta antaa messuisäntä Hannu Tienhaara, puhelin 050 5257 464 tai s-posti laatumessut@laatumessut.com