Hämeenlinnalainen antiikki- ja designliike.Antiikki-, taide- ja keräilyalan tapahtumia Etelä-Suomessa.
Antiikki-, taide- ja keräilyalan tapahtumia Etelä-Suomessa.Antiikki-, taide-, design- ja keräilyalan linkkejä.

HÄMEENLINNAN ANTIIKKI-, TAIDE- 
JA KERÄILYMESSUT  + LEVYMESSUT 31.8. - 1.9.2019

Järjestimme elo-syyskuun vaihteessa 2019 antiikki-, taide- ja keräilymessut Elenia Arenalla osoitteessa Härkätie 17. Tapahtuma oli avoinna yleisölle molempina messupäivinä klo 10-16.

Tapahtumassa oli tarjolla esim. antiikkiesineitä, taidetta, vintagea, retroa, designiä, lasia, astioita, keramiikkaa, hopeaa, koruja, kelloja, rahoja, postimerkkejä, postikortteja, militariaa, keräilyleluja, kirjoja, lehtiä, äänilevyjä, vanhoja tekstiilejä, käsitöitä, yms.

Messujen yhteydessä MT Record.fi järjesti  Hämeenlinnan Levymessut, josta saattoi hankkia alan eturivin messukauppiailta vinyylit, CD:t, musiikkikirjat, yms.

Hämeenlinnan Postimerkkikerho ry oli koonnut tapahtumaan näyttelyn, jossa oli esillä mm. vanhoja Hämeenlinna-kortteja Matti Parkkosen kokoelmasta, Kimmo Pälikön postikorttitaidetta Kalevi Ala-Kotilan kokoelmasta sekä yhdistyksen postimerkkikokoelma sen itsensä julkaisemista omakuvamerkeistä.

Vuodenaikaan nähden poikkeuksellinen hellesää vähensi kävijämäärää normaalista. Näytteilleasettajia oli kuitenkin tilanne humioiden nyt sopiva määrä paikalla ja saadun palautteen perusteella monelle messukauppiaalle  viikonloppu oli kuitenkin kaupallisesti hyvin onnistunut.

Lisätietoja tapahtumasta antaa ja myyntipaikkoja vuokraa messuisäntä Hannu Tienhaara, puhelin 050 5257 464 tai s-posti laatumessut@laatumessut.com
(Tapahtuman  tietoja päivitetty viimeksi 9.9.2019)