Hämeenlinnalainen antiikki- ja designliike.Antiikki-, taide- ja keräilyalan tapahtumia Etelä-Suomessa.
Antiikki-, taide- ja keräilyalan tapahtumia Etelä-Suomessa.Antiikki-, taide-, design- ja keräilyalan linkkejä.

HÄMEENLINNAN ANTIIKKI-, TAIDE- 
JA KERÄILYMESSUT 3.9. - 4.9.2016

Järjestimme syyskuussa 2016 antiikki-, taide- ja keräilymessut uudella Hämeenlinnan urheilutalolla, eli Elenia Arenalla osoitteessa Härkätie 17  Tapahtuma oli avoinna yleisölle molempina messupäivinä klo 10-16.

Helmikuun vastaavan tapaan ensimmäinen messupäivä oli moneen vuoteen vilkkain Hämeenlinnan syysmessujen yksittäinen tapahtumapäivä.

Sunnuntai oli sitten tavallinen verkkaisesti käynnistynyt messusunnuntai, mutta ensimmäisen messupäivän ansiosta koko viikonlopun kävijämäärä oli ajankohtaan suhteutettuna erittäin hyvä.

Tapahtumassa oli tarjolla esim. antiikkiesineitä, taidetta, vintagea, retroa, designiä, lasia, astioita, keramiikkaa, hopeaa, koruja, kelloja, rahoja, postimerkkejä, kortteja, militariaa, keräilyleluja, kirjoja, lehtiä, äänilevyjä, vanhoja tekstiilejä, yms.

Mestarientisöijät ry:n osastolla messuvieraat saivat neuvontaa ja pystyivät ostamaan tarveaineita huonekalujen entistämiseen liittyen.

Kellohuone Pietilän osastolla arvioitiin vanhoja kelloja. Hämeenlinnan Postimerkkikerho ry:n osastolla arvioitiin postimerkkejä ja postikortteja. Etelä-Hämeen Numismaatikot ry:n osastolla sai tietoa mm. rahojen keräilystä.

Hämeenlinnan Elenia Areenan seuraavat antiikki-, taide- ja keräilymessut järjestetään alustavan suunnitelman mukaan 11.3. - 12.3.2017 ja 2.9.-3.9.2017 (pidätämme oikeuden muutoksiin)
Lisätietoja tapahtumasta antaa messuisäntä Hannu Tienhaara, puhelin 050 5257 464 tai s-posti laatumessut@laatumessut.com

(Tapahtuman  tietoja päivitetty viimeksi 6.9.2016)