Hämeenlinnalainen antiikki- ja designliike.Antiikki-, taide- ja keräilyalan tapahtumia Etelä-Suomessa.
Antiikki-, taide- ja keräilyalan tapahtumia Etelä-Suomessa.Antiikki-, taide-, design- ja keräilyalan linkkejä.

HÄMEENLINNAN ANTIIKKI-, TAIDE- JA KERÄILYMESSUT 14.11.-15.11.2009

Järjestimme marraskuussa Antiikki-, Taide- ja Keräilymessut Hämeenlinnassa. Tapahtumapaikkana oli Urheilutalo Hämeenkaari osoitteessa Hämeensaarentie 3. Messut olivat avoinna yleisölle sekä lauantaina 14.11. että sunnuntaina 15.11. klo 10-16.

Messuille oli ilmoittautunut 59 näytteilleasettajaa (tilanne 13.11.) ja myynnissä oli esim. vanhoja kalusteita, valaisimia, taidetta, designklassikoita, lasia, posliinia, keramiikkaa, hopeaa, koruja, kelloja, rahoja, postimerkkejä, kortteja, militariaa, keräilyleluja, kirjoja, lehtiä, äänilevyjä, vanhoja tekstiilejä, yms. vanhaa keräilyllistä tavaraa.

Keräilyalan yhdistyksistä oli mukana Hämeenlinnan Postimerkkikerho ry. Yhdistyksen jäsenet neuvoivat messuvieraita oman alansa keräilyyn liittyen.

ARVIOINTIPALVELUT

Kari Toivonen, toinen suositun Antiikkia, antiikkia -ohjelman alkuperäisistä juontajista arvioi osastollaan maksutta messuyleisön antiikkiesineitä.

YLEISÖKYSELYSSÄ PALKINTOINA RISTEILYJÄ

Messuvieraille tarkoitetussa yleisökyselyssä oli palkintona 5 kpl Viking Linen risteilylahjakortteja Helsinki - Tukholma -Helsinki reitille.

Palkintoina olleet risteilylahjakortit arvottiin 15.11.2009. Onnettarena toimi Maini Juusela ja arvonnan valvojana Veli-Jorma Juusela helsinkiläisestä Antiikki Maini ja Veli -liikkeestä.

Voitot osuivat seuraaville henkilöille:

Matti Lindholm -Pirkkala
Eeva Myyryläinen -Hämeenlinna
Mira Niemipelto - Valkeakoski
Kaarina Svetloff -Turenki
Satu Vanaja -Hämeenlinna

Voitot on postitettu voittajille 17.11.2009. Onnittelemme voittajia!

Lisäksi kaikki kyselyyn vastanneet saavat halutessaan suoraan kotiinsa 2€:n tai 4€:n pääsymaksualennukseen oikeuttavan kutsukortin seuraaville Laatumessujen antiikki-, taide- ja keräilymessuille (yksi kutsu / talous).

EDULLISET PÄÄSYMAKSUT

Pääsymaksu aikuisilta oli 7€ ja perhelippu maksoi 14€. Perhelippulla pääsi messuille saman perheen kaksi aikuista ja kaikki perheen alle 18-vuotiaat lapset. Alle 12-vuotiaat pääsivät messuille aikuisen seurassa maksutta.

Lauantaina ja sunnuntaina klo 14-16 välillä pääsi sisään alennushinnalla: aikuiset maksoivat 5€/henkilö ja perhe 10€. Kaikkien tällä sivulla ilmoitettujen pääsylippujen hinnat sisälsivät alv. 8%

Ryhmäliput vähintään 15 hengen ryhmille maksoivat etukäteen 6.11.2009 mennessä tilattuna 5€/henkilö ja sekä matkan johtaja että kuljettaja pääsivät maksutta sisään. Yli 30 hengen ryhmille teimme mielellämme tarjouksen vieläkin edullisimmista ryhmälipuista.

MYYNTIPAIKAT ALKAEN 126€ +ALV.

Kaikki tarjolla olleet myyntipaikat vuokrattiin. Myös kauppiaita kohdanneen infulenssa-aallon vuoksi kaksi näytteilleasettajaa ei valitettavasti päässyt osallistumaan messuille ja yhden näytteilleasettajan sijalla oli samasta syystä toinen kauppias.

(Tapahtuman tietoja päivitetty viimeksi 18.11.2009)