Hämeenlinnalainen antiikki- ja designliike.Antiikki-, taide- ja keräilyalan tapahtumia Etelä-Suomessa.
Antiikki-, taide- ja keräilyalan tapahtumia Etelä-Suomessa.Antiikki-, taide-, design- ja keräilyalan linkkejä.

HÄMEENLINNAN ANTIIKKI- JA KERÄILYMARKKINAT 26.11.-27.11. 2011

Järjestimme Hämeenlinnassa Hämeenkaaressa marraskuun viimeisenä viikonloppuna Antiikki- ja keräilymarkkinat. Tapahtuma järjetettin Hämeenkaaressa nyt toista kertaa se oli kävijämäärällä ja yleisö- sekä kauppiaspalautteella mitaten Laatumessujen suosituin tapahtuma koko vuoden 2011 aikana.

Tapahtuma oli suunniteltu koko kansan antiikki- ja keräilytapahtumaksi, ja siellä oli myyjinä messutapahtumiimme verrattuna enemmän yksityisiä alan harrastajia sekä alan yhdistyksiä jäsenineen ja vastaavasti vähemmän ammattilaisia.

Tapahtumaan oli mukana 58 näytteilleasettajaa ja myynnissä oli esimerkiksi antiikkiesineitä, lasia, posliinia, keramiikkaa, vintagea, retroa, designia, hopeaa, koruja, kelloja, rahoja, postimerkkejä, kortteja, militariaa, keräilyleluja, kirjoja, lehtiä, äänilevyjä, vanhoja tekstiilejä, yms. vanhaa keräilyllistä tavaraa.ja.

Keräilyalan yhdistyksistä olivat mukana koko viikonlopun Hämeenlinnan Postimerkkikerho ry, Etelä-Hämeen Numismaatikot ry ja Exlibris Aboensis ry sekä vain lauantain 26.11. Suomen Antiikkikelloklubi ry. Yhdistysten osastoilla oli esillä mm. pienoisnäyttelyitä sekä niillä on tarjolla tietoa yhdistysten keräilyalaan liittyen.

Hämeenlinnan Postimerkkikerho ry:n osaston näyttelyissä oli esillä filatelian lisäksi esimerkkejä yhdistyksen jäsenten postikorttikokoelmista. Mukana on Markku Koivuniemen kokoelmista Joulu- ja Uuden vuoden kortteja, Matti Parkkosen kokoelmista Hämeenlinna-kortteja sekä Yrjö Niemen kokoelmista Siperian rataan liittyviä postikortteja.

Etelä-Hämeen Numismaatikkojen osastolla palveltiin erityisesti vanhojen markka-arvoisten rahojen euroiksi vaihtamista suunnitelevia markkojen vastaanoton päättyyessä nyt 29.2.2012.

Veikko Ahoniemi Suomen Kellomuseosta Espoosta oli lauantaina 26.11. koko päivän arvioimassa maksutta markkinavieraiden vanhoja kelloja ja Kari "Antiikkia, antiikkia" Toivonen arvioi koko sunnuntain 27.11. markkinavieraiden antiikkiesineitä.

Lisätietoja tapahtumasta antaa markkinaisäntä Hannu Tienhaara, puh. 050 5257 464 tai s-posti laatumessut@laatumessut.com