Hämeenlinnalainen antiikki- ja designliike.Antiikki-, taide- ja keräilyalan tapahtumia Etelä-Suomessa.
Antiikki-, taide- ja keräilyalan tapahtumia Etelä-Suomessa.Antiikki-, taide-, design- ja keräilyalan linkkejä.

HÄMEENLINNAN ANTIIKKI- JA KERÄILYMARKKINAT

24.11.-25.11. 2012

Järjestimme marraskuun viimeisenä viikonloppuna Antiikki- ja keräilymarkkinat  Hämeenlinnassa Hämeenkaaren urheilutalossa. Tapahtuma oli avoinna yleisölle molempina päivinä klo 10-16 

Tapahtuma järjestettiin Hämeenkaaressa nyt kolmatta kertaa. Tapahtuma onnistui edellisten vuosien tapaan erittäin hyvin ja oli kävijämäärältään Laatumessujen toiseksi suosituin tapahtuma vuonna 2012.

Tapahtuma oli suunniteltu koko kansan antiikki- ja keräilytapahtumaksi, eli siellä oli myyjinä messutapahtumiimme verrattuna enemmän yksityisiä alan harrastajia sekä alan yhdistyksiä jäsenineen ja vastaavasti vähemmän ammattilaisia.

Tapahtumassa oli mukana yhteensä 54 näytteilleasettajaa; kauppiaita, keräilijöitä ja keräilyalan yhdistyksiä.

MYYNNISSÄ

Tapahtumassa oli tarjolla esimerkiksi antiikkiesineitä, lasia, posliinia, keramiikkaa, vintagea, retroa, designia, hopeaa, koruja, kelloja, rahoja, postimerkkejä, kortteja, militariaa, keräilyleluja, kirjoja, lehtiä, äänilevyjä, vanhoja tekstiilejä, yms. 

NÄYTTELYT JA ARVIOINNIT

Hämeenlinnan Postimerkkikerho ry:n osastolla oli pienoisnäyttelyttely Hämeenlinna-postikorteista ja erityisesti Aulankoon liittyvistä postikorteista.

Etelä-Hämeen Numismaatikot ry:n osastolla sai tietoa rahojen ja muiden numismaattisten kohteiden keräilystä ja kokoelmien realisoinnista.

Suomen Asehistoriallinen seura ry:n osastolla arvioitiin keräilyaseita ja muuta militariaa sekä neuvottiin markkinavieraita esim. aselakiasioissa. Osastolla oli nähtävänä myös esillä aseaiheinen pienoisnäyttely.

Exlibris Aboensis ry:n osastolla sai tietoa kirjanomistajamerkeistä ja niiden keräilystä.

Veikko Ahoniemi Suomen Kellomuseosta Espoosta tunnisti vanhoja kelloja lauantaina 24.11.

TYÖNÄYTÖKSET JA NEUVONTA

Mestarientisöijät ry:n osastolla sai neuvontaa vanhojen huonekalujen entistämisestä ja pintäkäsittelystä ja Hilkka´s Marketing Oy:n osastolla neuvonttiin erilaisten jalo- yms. metallituotteiden puhdistamiseen ja hoitoon liittyvissä asioissa. 

Lisätietoja tapahtumasta antaa markkinaisäntä Hannu Tienhaara, puh. 050 5257 464 tai s-posti laatumessut@laatumessut.com