Hämeenlinnalainen antiikki- ja designliike.Antiikki-, taide- ja keräilyalan tapahtumia Etelä-Suomessa.
Antiikki-, taide- ja keräilyalan tapahtumia Etelä-Suomessa.Antiikki-, taide-, design- ja keräilyalan linkkejä.

HÄMEENLINNAN ANTIIKKI-, TAIDE- JA KERÄILYMESSUT 18.4.-19.4.2009

Järjestimme huhtikuussa Antiikki-, Taide- ja Keräilymessut Hämeenlinnassa. Tapahtumapaikkana oli Urheilutalo Hämeenkaari osoitteessa Hämeen-saarentie 3. Messut olivat avoinna yleisölle sekä lauantaina 18.4. että sunnuntaina 19.4. klo 10-16.

Messuilla oli 58 näytteilleasettajaa ja myynnissä oli esim. vanhoja kalusteita, valaisimia, taidetta, designklassikoita, lasia, posliinia, keramiikkaa, hopeaa, koruja, kelloja, rahoja, postimerkkejä, kortteja, militariaa, keräilyleluja, kirjoja, lehtiä, äänilevyjä, vanhoja tekstiilejä, yms. vanhaa keräilyllistä tavaraa.

Keräilyalan yhdistyksistä olivat mukana Hämeenlinnan Postimerkkikerho ry, Etelä- Hämeen Numismaatikot ry ja Suomen Lasimuseon ystävät ry. Yhdistysten jäsenet neuvoivat messuvieraita omien alojensa keräilyyn liittyen.

Lasimuseon ystävien osaston yhteydessä oli esillä Koulutuskeskus Tavastian Nuutajärven Lasikoulun opiskelijoiden töitä. Paikalla oli koulun opiskelijoita opettajansa Kari Alakosken johdolla kertomassa koutusohjelmasta ja taidelasin puhalluksen nykysuuntauksista messuvieraille.

Pääsymaksu messuille maksoi aikuisilta 7€ ja perhelippu 14€. Perhelippulla messuille pääsi saman perheen kaksi aikuista ja kaikki perheen alle 18-vuotiaat lapset. Alle 12-vuotiaat pääsivät messuille aikuisen seurassa maksutta. Kaikkien tällä sivulla ilmoittettujen pääsylippujen hinnat sisältävät alv. 8%

UUTTA: Lauantaina ja sunnuntaina klo 14-16 välillä sisäänpääsy oli erikoishinnalla: aikuiset 5€/henkilö ja perhe 10€.

Ryhmäliput vähintään 15 hengen ryhmille maksoivat etukäteen 9.4.2009 mennessä tilattuna 5€/henkilö ja sekä matkan johtaja että kuljettaja pääsivät maksutta sisään.