Hämeenlinnalainen antiikki- ja designliike.Antiikki-, taide- ja keräilyalan tapahtumia Etelä-Suomessa.
Antiikki-, taide- ja keräilyalan tapahtumia Etelä-Suomessa.Antiikki-, taide-, design- ja keräilyalan linkkejä.

HÄMEENLINNAN ANTIIKKI-, TAIDE- JA KERÄILYMESSUT 29.8.-30.8.2009

Järjestimme elokuussa Antiikki-, Taide- ja Keräily-messut Hämeenlinnassa. Tapahtumapaikkana oli Urheilutalo Hämeenkaari osoitteessa Hämeen-saarentie 3. Messut olivat avoinna yleisölle sekä lauantaina 29.8. että sunnuntaina 30.8. klo 10-16.

Messuille oli ilmoittautunut 69 näytteilleasettajaa (tilanne 29.8.) ja myynnissä oli esim. vanhoja kalusteita, valaisimia, taidetta, designklassikoita, lasia, posliinia, keramiikkaa, hopeaa, koruja, kelloja, rahoja, postimerkkejä, kortteja, militariaa, keräilyleluja, kirjoja, lehtiä, äänilevyjä, vanhoja tekstiilejä, yms. vanhaa keräilyllistä tavaraa.

UUTTA: Messutilasta oli varattu oma, yhtenäinen alue käsityöläisiä varten. Siellä oli myynnissä esimerkiksi sisustukseen ja lahjoiksi sopivia käsintehtyjä tuotteita, kuten koruja, keramiikkaa, tekstiilejä, puukkoja, yms.

Keräilyalan yhdistyksistä oli mukana Hämeenlinnan Postimerkkikerho ry. Yhdistyksen jäsenet neuvoivat messuvieraita oman alansa keräilyyn liittyen.

ARVIOINTIPALVELUT

Kari Toivonen, toinen suositun Antiikkia, antiikkia -ohjelman alkuperäisistä juontajista arvioi osastollaan maksutta messuyleisön antiikkiesineitä.

EDULLISET PÄÄSYMAKSUT

Pääsymaksu aikuisilta oli 7€ ja perhelippu maksoi 14€. Perhelippulla pääsi messuille saman perheen kaksi aikuista ja kaikki perheen alle 18-vuotiaat lapset. Alle 12-vuotiaat pääsivät messuille aikuisen seurassa maksutta.

Lauantaina ja sunnuntaina klo 14-16 välillä pääsi sisään alennushinnalla: aikuiset maksoivat 5€/henkilö ja perhe 10€. Kaikkien tällä sivulla ilmoitettujen pääsylippujen hinnat sisälsivät alv. 8%

Ryhmäliput vähintään 15 hengen ryhmille maksoivat etukäteen 21.8.2009 mennessä tilattuna 5€/henkilö ja sekä matkan johtaja että kuljettaja pääsivät maksutta sisään.

MYYNTIPAIKAT ALKAEN 126€ +ALV.

Messusalissa oli tarjolla myyntipaikkoja alkaen koosta 2m x 3m ja alkaen hintaan 126€ (+alv. 22%).

Lisätietoja tästä tapahtumasta saa messuisäntä Hannu Tienhaaralta joko puhelimella numerosta 050 5257 464 tai sähköpostilla hannu.tienhaara@laatumessut.com.

Yleisökyselyn palkintoina olleet risteilylahjakortit arvottiin seuraaville henkilöille:

Kirsi Friberg-Stenfors -Renko
Irmeli Huuhtanen -Riihimäki
Ville Kontinen -Helsinki
Tuula Nokireki -Riihimäki
Merja Nyström -Hämeenlinna
Tuija Näresuo -Tervakoski
Seija Oittinen -Kauttua
Jukka Paavola -Kangasala
Maarit Pitkäranta -Turenki
Lea Timonen -Hämeenlinna

Voittolomakkeet nosti nuorempi messuisäntä Rami Tienhaara, arvonnan valvojina toimivat Seija ja Martti Kutilainen. Voitot on lähetetty postitse voittajille 31.8. Onnittelut kaikille voittajille!