Hämeenlinnalainen antiikki- ja designliike.Antiikki-, taide- ja keräilyalan tapahtumia Etelä-Suomessa.
Antiikki-, taide- ja keräilyalan tapahtumia Etelä-Suomessa.Antiikki-, taide-, design- ja keräilyalan linkkejä.

HELSINGIN ANTIIKKI-, TAIDE- JA KERÄILYMESSUT 16.1.-17.1.2010

Järjestimme tammikuussa Antiikki-, Taide- ja Keräilymessut Helsingissä. Tapahtumapaikkana oli Kaapelitehtaan Puristamo- ja Valssaamo-salit osoitteessa Tallberginkatu 1C. Messut olivat avoinna yleisölle sekä lauantaina 16.1. että sunnuntaina 17.1. klo 10-16.

Myynnissä oli esim. vanhoja kalusteita, valaisimia, taidetta, designklassikoita, lasia, posliinia, keramiikkaa, hopeaa, koruja, kelloja, rahoja, postimerkkejä, kortteja, militariaa, keräilyleluja, kirjoja, lehtiä, äänilevyjä, vanhoja tekstiilejä, yms. vanhaa keräilyllistä tavaraa.

ARVIOINTIPALVELUT

Kari Toivonen, toinen suositun Antiikkia, antiikkia -ohjelman alkuperäisistä juontajista arvioi osastollaan maksutta messuyleisön antiikkiesineitä.

EDULLISET PÄÄSYMAKSUT

Pääsymaksu aikuisilta oli 7€ ja perhelippu maksoi 14€. Perhelippulla pääsivät messuille saman perheen kaksi aikuista ja kaikki perheen alle 18-vuotiaat lapset. Alle 12-vuotiaat pääsivät messuille aikuisen seurassa maksutta.

Lauantaina ja sunnuntaina klo 14-16 välillä pääsi sisään alennushinnalla: aikuiset maksoivat 5€/henkilö ja perhe 10€. Kaikkien tällä sivulla ilmoitettujen pääsylippujen hinnat sisälsivät alv. 8%

Ryhmäliput vähintään 15 hengen ryhmille maksoivat etukäteen 8.1.2010 mennessä tilattuna 5€/henkilö ja sekä matkan johtaja että kuljettaja pääsivät maksutta sisään. Yli 30 hengen ryhmille teimme tarjouksen vieläkin edullisimmista ryhmälipuista.

MAJOITUSTARJOUS

Messupaikan lähihotelli, eli Holiday Inn Helsinki City West osoitteessa Sulhasenkuja 3 tarjosi sekä näytteilleasettajille että messuvieraille edullista messumajoitusta. Ajalla 15.1.-17.1.2010 maksoi sekä yhden että kahden hengen huone 70€/vrk. Majoitustarjous oli voimassa sekä yhden että kahden vuorokauden majoittumisiin.

LIIKENNEYHTEYDET KAAPELITEHTAALLE

Kaapelitehtaalle pääsi erinomaisesti julkisia liikennevälineitä käyttäen. HKL:n bussilinjat 15, 20, 21, 21V, 65A ja 66A sekä YTV:n seutuliikenteen linjat 102T - 160T liikennöivät Kaapelitehtaan vierestä.

Messupaikalle pääsi myös raitiovaunulla nro 8. Metron läntinen päätepysäkki on myös Ruoholahdessa, noin puolen kilometrin kävelymatkan päässä Kaapelitehtaasta.

Omalla autolla Helsingin ulkopuolelta tultaessa oli sujuvin reitti ajaa ensin Kehä I:n länsipäähän josta käännytiin Länsiväylälle Helsinkiin päin. Kun Länsiväylä loppui Ruoholahdessa, niin käännyttiin oikealle Lauttasaarta kohti ja oltiin jo aivan Kaapelitehtaan vieressä ja siitä opastekylttien avulla päästiin perille.

Kaapelitehtaan ympäriltä löytyi runsaasti viikonloppuisin maksutonta paikoitustilaa messuvieraiden autoille.

RAVINTOLAPALVELUT

Kaapelitehtaan Hima & Sali -ravintola palveli messujen sisäänkäynnin vieressä Kaapelitehtaan muiden käyttäjien lisäksi myös antiikki-, taide- ja keräilymessujen vieraita lauantaina 16.1. klo 10.00 alkaen ja sunnuntaina 17.1. klo 11.00 alkaen.

Tarjolla oli mm. edullista messulounasta klo 12.00-15.00 välisenä aikana normaalin kahvilan tarjoilun lisäksi.

MYYNTIPAIKAT ALKAEN 200€ +ALV.

Messujen kaikki tarjolla olleet myyntipaikat varattiin jo noin kuukausi ennen tapahtumaa.

Messuilla oli tarjolla myyntipaikkoja ilman messuseinärakenteita alkaen koosta 2,5m x 4,0m ja alkaen hintaan 200€ +alv. Messuseinällisiä osastoja oli tarjolla alkaen koosta 2,0m x 3,0m ja alkaen hintaan 180€ +alv.

(Tapahtuman tietoja päivitetty viimeksi 21.1.2010)