Hämeenlinnalainen antiikki- ja designliike.Antiikki-, taide- ja keräilyalan tapahtumia Etelä-Suomessa.
Antiikki-, taide- ja keräilyalan tapahtumia Etelä-Suomessa.Antiikki-, taide-, design- ja keräilyalan linkkejä.

HELSINGIN ANTIIKKI-, TAIDE- JA KERÄILYMESSUT

11.1. - 12.1.2014

Järjestimme tammikuussa 2014 antiikki-, taide- ja keräilymessut Helsingissä. Tapahtumapaikkana oli Kaapelitehtaan Puristamo- ja Valssaamo-salit osoitteessa Tallberginkatu 1C. Tapahtuma oli avoinna yleisölle molempina päivinä klo 10 - 16.

Myynnissä oli esim. antiikkiesineitä, taidetta, designia, retroa, vintagea, lasia, posliinia, keramiikkaa, hopeaa, koruja, kelloja, rahoja, postimerkkejä, kortteja, militariaa, keräilyleluja, kirjoja, lehtiä, vanhoja tekstiilejä, yms. wanhaa keräilyllistä tawaraa. 

Messuviikonlopun aikana Helsinkiin tuli talvi ja lumi peitti maan. Kylmästä ja tuulisesta säästä huolimatta tapahtuma onnistui erinomaisesti sekä asiakkiden, kauppiaiden että messujärjestäjän kannalta.

Saimme poikkeuksellisen paljon myönteistä asiakaspalautetta kävijöiltä, mm. näillä messuilla ensimmäistä kertaa käyttössä ollutta pääsylippujen pankkikortilla maksumahdollisuutta pidettiin hyvänä asiana.

Tapahtumassa vieraili ennätysmäärä yleisöä; lauantain kävijämäärä oli toiseksi paras ja sunnuntaikin oli niin hyvä, että kokonaiskävijäärä oli kolmanneksi paras koko 12-vuotisen Kaapelitehtaan historiamme aikana.

Seuraava tapahtumamme Kaapelitehtaalla on 25.10. - 26.10.2014 järjestettävät antiikki-, taide- ja keräilymessut.