Hämeenlinnalainen antiikki- ja designliike.Antiikki-, taide- ja keräilyalan tapahtumia Etelä-Suomessa.
Antiikki-, taide- ja keräilyalan tapahtumia Etelä-Suomessa.Antiikki-, taide-, design- ja keräilyalan linkkejä.

HELSINGIN ANTIIKKI-, TAIDE- JA KERÄILYMESSUT 10.1. - 11.1.2015

Järjestimme tammikuussa loppiaisen jälkeisenä viikonloppuna antiikki-, taide- ja keräilymessut Helsingissä. Tapahtumapaikkana oli Kaapelitehtaan Puristamo- ja Valssaamosalit osoitteessa Tallberginkatu 1C. 

Tapahtuma oli avoinna yleisölle sekä lauantaina 10.1. että sunnuntaina 11.1.  klo 10 - 16.

Myynnissä oli esim. antiikkiesineitä, taidetta, designiä, retroa, vintagea, lasia, posliinia, keramiikkaa, hopeaa, koruja, kelloja, rahoja, postimerkkejä, kortteja, militariaa, keräilyleluja, kirjoja, lehtiä, vanhoja tekstiilejä, yms. vanhaa keräilyllistä tavaraa.

Myynnissä oli myös yhdellä osastolla vanhasta tavarasta tuunaamalla tehtyjä taidekäsitöitä ja toisella osastolla paljon uusia, keräilyyn yms. harrastuksiin liittyviä uusia kirjoja.

Lauantai 10.1. oli asiakasmäärällä mitattuna eräs vilkkaimpia messupäiviä meidän Kaapelitehtaan messuillamme viimeisen viiden vuoden ajalta.

Koko viikonlopun kävijäennätyksen teon sotki kuitenkin lauantain ja sunnuntain välisen yön ja sunnuntaiaamun poikkeuksellisen paha lumimyräkkä pääkaupunkiseudulla. 

Sunnuntaina yleisö lähti liikkeelle vasta iltapäivällä, kun piha-alueiden, sivukatujen, ja jalkakäytävien auraus ja puhdistus käynnistyi. Väkeä kuitenkin saapui messupaikalle silloinkin lyhyemmän ajan sisällä normaali sunnuntain kävijämäärä.

Pääsyliput

Tapahtumaan oli pääsymaksu ja yksittäisten lippujen hinnat vaihtelivat välillä 4€-8€ ja perhelippujen hinnat 8€-16€. 

Ravintolapalvelut

Kaapelitehtaan Hima & Sali -ravintola palveli viikonlopun aikana jälleen onnistuneesti sekä antiikkitapahtuman että samaan aikaan Kaapelitehtaalla olleen pentukoiranäyttelyn yhteensä tuhansia vieraita.

Myyntipaikat alkaen 165€ (+alv.)

Kaikki tapahtumasta tarjolla olleet myyntipaikat varattiin jo kuukausi ennen tapahtumaa.

Valitettavasti emme pystyneet järjestämään kaikille halukkaille myyjille myyntipaikkoja käytettävissä olleen tilan koon ja muiden tilaan liittyvien rajoitusten vuoksi.
Lisätietoja tapahtumasta antaa messuisäntä Hannu Tienhaara, puh. 050 5257 464 tai s-posti laatumessut@laatumessut.com

(Tapahtuman tietoja päivitetty viimeksi 12.1.2015)