Hämeenlinnalainen antiikki- ja designliike.Antiikki-, taide- ja keräilyalan tapahtumia Etelä-Suomessa.
Antiikki-, taide- ja keräilyalan tapahtumia Etelä-Suomessa.Antiikki-, taide-, design- ja keräilyalan linkkejä.

HELSINGIN ANTIIKKI-, TAIDE- JA KERÄILYMESSUT 18.9.-19.9.2010

Järjestimme syyskuussa 2010 Antiikki-, Taide- ja Keräilymessut Helsingissä. Tapahtumapaikkana oli Kaapelitehtaan Puristamo- ja Valssaamo-salit osoitteessa Tallberginkatu 1C. Messut olivat avoinna yleisölle sekä lauantaina 18.9. että sunnuntaina 19.9. klo 10-16.

Myynnissä oli esim. vanhoja kalusteita, valaisimia, taidetta, designklassikoita, lasia, posliinia, keramiikkaa, hopeaa, koruja, kelloja, rahoja, postimerkkejä, kortteja, militariaa, keräilyleluja, kirjoja, lehtiä, äänilevyjä, vanhoja tekstiilejä, yms. vanhaa keräilyllistä tavaraa. 

Kaapelitehtaalla järjestettiin messuviikonlopun aikana myös sunnuntaina 19.9.2010 Merikaapelihallissa toisen järjestäjän toimesta Helsinki Vintage -tapahtuma.

EDULLISET PÄÄSYMAKSUT

Pääsymaksu aikuisilta oli 8€ ja perhelippu maksoi 16€. Perhelippulla pääsivät messuille saman perheen kaksi aikuista ja kaikki perheen alle 18-vuotiaat lapset. Alle 12-vuotiaat pääsivät messuille aikuisen seurassa maksutta.

Lauantaina ja sunnuntaina klo 14-16 välillä pääsi sisään alennushinnalla: aikuiset maksoivat 6€/henkilö ja perhe 12€. Kaikkien tällä sivulla ilmoitettujen pääsylippujen hinnat sisälsivät alv. 9%

Ryhmäliput vähintään 15 hengen ryhmille maksoivat etukäteen 10.9.2010 mennessä tilattuna 6€/henkilö ja sekä matkan johtaja että kuljettaja pääsivät maksutta sisään. Yli 30 hengen ryhmille teimme tarjouksen vieläkin edullisimmista ryhmälipuista.

LIIKENNEYHTEYDET KAAPELITEHTAALLE

Kaapelitehtaalle pääsi erinomaisesti julkisia liikennevälineitä käyttäen. HKL:n bussilinjat 15, 20, 21, 21V, 65A ja 66A sekä YTV:n seutuliikenteen linjat 102T - 160T liikennöivät Kaapelitehtaan vierestä. 

Messupaikalle pääsi myös raitiovaunulla nro 8. Metron läntinen päätepysäkki oli myös Ruoholahdessa, noin puolen kilometrin kävelymatkan päässä Kaapelitehtaasta.

Omalla autolla Helsingin ulkopuolelta tultaessa oli sujuvin reitti ajaa ensin Kehä I:n länsipäähän josta käännyttiin Länsiväylälle Helsinkiin päin. Kun Länsiväylä loppui Ruoholahdessa, niin käännyttiin oikealle Lauttasaarta kohti ja oltiinn jo aivan Kaapelitehtaan vieressä ja siitä opastekylttien avulla päästiin perille.

Kaapelitehtaan ympäriltä löytyi viikonloppuisin maksutonta paikoitustilaa messuvieraiden autoille.

RAVINTOLAPALVELUT

Kaapelitehtaan Hima & Sali -ravintola palveli messujen sisäänkäynnin vieressä Kaapelitehtaan muiden käyttäjien lisäksi myös antiikki-, taide- ja keräilymessujen asiakkaita. 

Ravintola oli messupäivinä poikkeuksellisesti avoinna laajennetuin aukioloajoin, eli klo 10-19 molempina messupäivinä. Ravintolassa oli tarjolla normaalin kahvilavalikoiman lisäksi salaatti- / keittolounasta molempina  messupäivinä

MYYNTIPAIKAT ALKAEN 150€ +ALV.

Messutapahtuman kaikki myyntipaikat varattiin jo tammikuussa 2010 edellisen tapahtuman jälkeen. Tapahtuneiden peruutusten johdosta saimme järjestettyä muutamalle näytteilleasettajalle myyntipaikan myös tämän jälkeen. 

SEURAAVA TAPAHTUMA KAAPELITEHTAALLA 

Laatumessut järjestää seuraavan antiikki-, taide- ja keräilymessutapahtuman Kaapelitehtaalla 8.1.-9.1.2011. Lisätietoja tapahtumasta antaa ja paikkavarauksia tulevaan tapahtumaan  vastaanottaa messuisäntä Hannu Tienhaara, puh. 050 5257 464 tai s-posti hannu.tienhaara@laatumessut.com

(Pidätämme oikeuden muutoksiin, tapahtuman tietoja päivitetty viimeksi 21.9.2010)