Hämeenlinnalainen antiikki- ja designliike.Antiikki-, taide- ja keräilyalan tapahtumia Etelä-Suomessa.
Antiikki-, taide- ja keräilyalan tapahtumia Etelä-Suomessa.Antiikki-, taide-, design- ja keräilyalan linkkejä.

HELSINGIN ANTIIKKI-, TAIDE- JA KERÄILYMESSUT

13.10. - 14.10.2012

Järjestimme lokakuussa 2012 Antiikki-, taide- ja keräilymessut Helsingissä. Tapahtumapaikkana oli Kaapelitehtaan Puristamo- ja Valssaamo-salit osoitteessa Tallberginkatu 1C. Tapahtuma oli avoinna yleisölle molempina päivinä klo 10 - 16.

Myynnissä oli esim. antiikkiesineitä, taidetta, designia, retroa, vintagea, lasia, posliinia, keramiikkaa, hopeaa, koruja, kelloja, rahoja, postimerkkejä, kortteja, militariaa, keräilyleluja, kirjoja, lehtiä, vanhoja tekstiilejä, yms. vanhaa keräilyllistä tavaraa. 

Messuilta saattoi hankkia myös uusia antiikki-, taide- ja keräilyalaan liittyviä kirjoja, tehtaiden tuoteluetteloiden ja hinnastojen näköispainoksia, yms. kaikille alan keräilijöille välttämätöntä kirjallista materiaalia.

Tapahtumassa vieraili ensimmäisenä messupäivänä, eli lauantaina  asiakkaita normaalin Kaapelitehtaan syystapahtuman mukaisesti, mutta toinen messupäivä, eli sunnuntai  oli poikkeuksellisen rauhallinen.

Helsingissä oli kyseisenä viikonloppuna myös runsaasti muita tapahtumia ja messuviikonlopulle osui myös runsaiden syyssateiden jälkeen vaihteeksi poikkeuksellisen kaunis sää.

Kaupallisesti tapahtuma onnistui kuitenkin suurimmalle osalle kauppiaita vähintään tyydyttävästi tai hyvin ja osalle omien sanojensa mukaan erinomaisesti.

Tästä kertoo myös se, että vain viittä myyntiosastoa lukuunottamatta kaikki myyntipaikat ennakkovarattiin jo nyt tulevaan, eli 12.1.-13.1.2013 Kaapelitehtaalla pidettävään messutapahtumaan.

Laatumessut kiittää kaikkia messuasiakkaita ja näytteilleasettajia tapahtumaan osallistumisesta.

Lisätietoja toteutuneesta  tapahtumasta antaa ja paikkavarauksia tammikuun 2013 tapahtumaan vastaanottaa messuisäntä Hannu Tienhaara, puh. 050-5257 464 tai laatumessut@laatumessut.com.