Hämeenlinnalainen antiikki- ja designliike.Antiikki-, taide- ja keräilyalan tapahtumia Etelä-Suomessa.
Antiikki-, taide- ja keräilyalan tapahtumia Etelä-Suomessa.Antiikki-, taide-, design- ja keräilyalan linkkejä.

HELSINGIN ANTIIKKI-, TAIDE- JA KERÄILYMESSUT

12.10. - 13.10.2013

Järjestimme lokakuussa 2013 Antiikki-, taide- ja keräilymessut Helsingissä. Tapahtumapaikkana oli Kaapelitehtaan Puristamo- ja Valssaamosalit osoitteessa Tallberginkatu 1C. Tapahtuma oli avoinna yleisölle molempina päivinä klo 10-16.

Myynnissä oli esim. antiikkiesineitä, taidetta, designia, retroa, vintagea, lasia, posliinia, keramiikkaa, hopeaa, koruja, kelloja, rahoja, postimerkkejä, kortteja, militariaa, keräilyleluja, kirjoja, lehtiä, vanhoja tekstiilejä, yms. vanhaa keräilyllistä tavaraa. 

ROJUA, ROJUA -OHJELMAN KUVAUKSET

Kaapelitehtaalla kuvattiin messujemme yhteydessä Fox-kanavan uutta, vanhaan tavaraan liittyvää Rojua, rojua -ohjelmaa. Ohjelmassa kolme asiantuntijaa kiertää arvioimassa ihmisten vanhojen tavaroiden arvoa. Lisätietoa ohjelmasta: www.foxtv.fi/rojua-rojua

Seuraava messutapahtumamme Helsingin Kaapelitehtaalla järjestetään 11.1. - 12.1.2014 ja tämän tapahtuman varauskirja on jo avattu.

Lisätietoja tapahtumasta antaa messuisäntä Hannu Tienhaara, puhelin 050 5257 464 tai s-posti laatumessut@laatumessut.com

(Tapahtuman tietoja päivitetty viimeksi 16.10.2013)