Hämeenlinnalainen antiikki- ja designliike.Antiikki-, taide- ja keräilyalan tapahtumia Etelä-Suomessa.
Antiikki-, taide- ja keräilyalan tapahtumia Etelä-Suomessa.Antiikki-, taide-, design- ja keräilyalan linkkejä.

LAHDEN ANTIIKKI-, TAIDE- JA KERÄILYMESSUT 23.3. - 24.3.2019

Järjestimme maaliskuussa yli 10 vuoden tauon jälkeen jälleen antiikki-, taide- ja keräilyalan laatutapahtuman Lahdessa. 

Messupaikkana oli Askotalon tapahtumatori osoitteessa Askonkatu 9. Messupaikka sijaitsee Lahden keskustassa Rautatieaseman ja uuden Matkakeskuksen vieressä.

Tapahtuma osittautui yleisömenstykseksi ja koko viikonlopun kävijämäärä kiilasi kärkikymmenikköön kaikkien yli 20 vuoden aikana järjestämiemme 114 messu- ja markkinatapahtuman joukossa. Myös kauppiaspalaute oli erittäin hyvää ja tapahtuma saakin jatkoa jo 21.9.-22.9.2019.

Tapahtumassa oli tarjolla esim. antiikkiesineitä, taidetta, vintagea, retroa, designiä, lasia, astioita, keramiikkaa, hopeaa, koruja, kelloja, rahoja, postimerkkejä, postikortteja, militariaa, keräilyleluja, kirjoja, lehtiä, vanhoja tekstiilejä, yms.

Huutokauppa Helanderin osastolla TV1:n suositusta Aarteenetsijät -sarjasta tuttu huutokauppakamarin toimitusjohtaja ja meklari Mika Siren apulaisineen tarjosi messuvieraille asiantuntijapalveluja ja arvioi maksutta hänelle katsottavaksi tuotuja ja huutokauppamyyntiin sopivia kävijöiden aarteita.

Lahden Postimerkkikerho ry:n osastolla esiteltiin yhdistyksen toimintaa ja arvioitiin messuvieraiden vanhoja postilähetyksiä, postimerkkejä ja postikortteja.

Kaikki tapahtumasta tarjolla olleet myyntipaikat  varattiin jo hyvissä ajoin ennen tapahtuman viikonloppua.

Lisätiedoja tapahtumasta antaa messusisäntä Hannu Tienhaara, puh. 050 5257 464 tai sähköposti laatumessut@laatumessut.com 
(Tapahtuman tietoja päivitetty viimeksi 1.4.2019)