Hämeenlinnalainen antiikki- ja designliike.Antiikki-, taide- ja keräilyalan tapahtumia Etelä-Suomessa.
Antiikki-, taide- ja keräilyalan tapahtumia Etelä-Suomessa.Antiikki-, taide-, design- ja keräilyalan linkkejä.
PORVOON ANTIIKKI-, TAIDE- JA KERÄILYMESSUT 16.6. - 17.6.2012

Järjestämme kesäkuussa Antiikki-, taide- ja keräilymessut Porvoossa. Tapahtumapaikkana on Kokonhalli osoitteessa Jääkiekkotie 3. Messut ovat avoinna yleisölle sekä lauantaina 16.6. että sunnuntaina 17.6. klo 10-16.

Messuille tulee myyntiin antiikkiesineitä, taidetta, retro- ja  designklassikoita, lasia, posliinia, keramiikkaa, hopeaa, koruja, kelloja, rahoja, postimerkkejä, kortteja, militariaa, keräilyleluja, kirjoja, lehtiä, äänilevyjä, vanhoja tekstiilejä, yms. vanhaa keräilyllistä tavaraa.

Keräilyalan yhdistyksistä on mukana näillä messuille Suomen Asehistoriallinen seura ry. Seuran osastolla arvioidaan erilaista aseisiin ja militariaan liittyvää keräilyesineistöä.

Pääsymaksuna messuille peritään aikuisilta 7€ ja perhelippu maksaa 14€. Perhelippulla pääsee messuille saman perheen kaksi aikuista ja kaikki perheen alle 18-vuotiaat lapset. Alle 15-vuotiaat pääsevät messuille maksutta aikuisen seurassa.

Molempina messupäivinä klo 14-16 välillä pääsee messuille alennushinnalla, silloin pääsylippu  maksaa 5€ ja perhelippu 10€.

Ryhmäliput vähintään 15 hengen ryhmille maksavat etukäteen 8.6.2012 mennessä tilattuna 5€/kpl ja yli 30 hengen ryhmille 3€/kpl. Sekä matkanjohtaja että kuljettaja pääsevät ryhmiensä mukana maksutta sisään.

Ryhmälippujen tilaukset voi tehdä puhelimella numerosta 050 5257 464 tai sähköpostilla laatumessut@laatumessut.com.

Vuokraamme myyntipaikkoja sekä antiikki,- taide- ja keräilyalan yrityksille että yksityisille myyjille.

Kaikki tapahtumasta tarjolla olleet myyntipaikat on varattu, mahdollisia peruutuspaikkoja voi tiedustella numerosta 050 5257 464 / Hannu Tienhaara. 

(Pidätämme oikeuden muutoksiin, tapahtuman tietoja on päivitetty viimeksi 11.6.2012)