Hämeenlinnalainen antiikki- ja designliike.Antiikki-, taide- ja keräilyalan tapahtumia Etelä-Suomessa.
Antiikki-, taide- ja keräilyalan tapahtumia Etelä-Suomessa.Antiikki-, taide-, design- ja keräilyalan linkkejä.

PORVOON ANTIIKKI-, TAIDE- JA KERÄILYMESSUT 27.7. - 28.7.2019

Järjestämme heinäkuussa toista kertaa antiikki-, taide- ja keräilyalan laatutapahtuman Suomen eräässä hienoimmassa kesäkaupungissa, eli Porvoossa. 

Tapahtumapaikkana on Porvoon Taidetehdas osoitteessa Läntinen Aleksanterinkatu 1. Tapahtuma on avoinna yleisölle molempina messupäivinä klo 10-16.

Myynnissä on esim. antiikkiesineitä, taidetta, designia, retroa, vintagea, lasia, astioita, keramiikkaa, hopeaa, koruja, postimerkkejä, postikortteja, rahoja, kirjoja, vanhoja tekstiilejä, yms. vanhaa ja keräilyllistä tavaraa.

Messuilla on vanhan tavaran lisäksi myynnissä muutamilla osastoilla myös uusia kädentaitajien tuotteita.

Pääsymaksut

Tapahtumaan on pääsymaksu ja kaikki jäljempänä ilmoitetut pääsylippujen hinnat sisältävät alv:n 10%.

Pääsylippu tapahtumaan maksaa aikuisilta 6€ ja perhelippu 12€. Perhelipulla pääsee tapahtumaan saman perheen kaksi aikuista ja kaikki perheen alle 18-vuotiaat lapset. Alle 15-vuotiaat pääsevät aikuisen seurassa maksutta tapahtumaan.   

Ryhmäliput viimeistään viikkoa ennen tapahtumaa etukäteen tilattuna maksavat vähintään 15 hengen ryhmille 4€ / henkilö. Ryhmälippuihin sisältyy aina maksuttomat vapaaliput ryhmän johtajalle ja kuljettajalle.

Hyväksymme pääsymaksujen maksutapoina käteisen lisäksi myös sirulliset Visa- ja Mastercard -pankkikortit sekä Visa Electron ja Maestro -maksukortit lähimaksulla tai tunnusluvulla vahvistettuihin maksuihin.

Suosittelemme kuitenkin mahdollisten yhteys- ja käyttöongelmien vuoksi messuvieraita ottamaan mukaan vähintään pääsylippujen verran käteistä. Otamme vastaan käteissuorituksia enintään 50€:n seteleillä.

Maksut myyntiosastoilla

Suurimmalla osalla osastoja maksun voi suorittaa pankki- tai luottokortilla, mutta osalla messuosastoja käy ainoastaan käteisen raha. Lisäksi joillain osastoilla voi isommat ostokset maksaa myös pankkisiirron avulla.

Messuravintolat

Taidetehtaan kaikki ravintolat palvelevat viikonlopun aikana muiden talon käyttäjien lisäksi myös  messuvieraita kauppiaita. Tarjolla on Ravintola Verstaan normaalin kahvilavalikoiman lisäksi  ruoka-annoksia Bondai Barin hampurilais- ja salaattiaterioista Bistro Sinnen loistomenuihin.

Autojen paikoitus Taidetehtaalla

Taidetehtaan etupihalta ja kauppakujan vieressä olevalta parkkialueelta sekä Taidetehtaan parkkihallista löytyy runsaasti autoparkki-merkillä varustettuja parkkipaikkoja messuvieraiden autoille.

Maksuautomaateista, jotka on tarkoitettu autoparkki-merkityille parkkipaikoille, saa  rekisterinumeron syöttämällä ja lipukepainiketta painamalla parkkilipun, jolla ensimmäisen kahden tunnin paikoitus on maksutonta.

Huom! Easypark / Parkman -merkityt parkkipaikat ja maksuautomaatit edellyttävät maksua myös jo ensimmäisiltä tunneilta.

Myyntipaikat alkaen 90€ (alv.)

Kaikki tarjolla olleet myyntipaikat on varattu. Mahdollisia peruutuspaikkoja voi tiedustella numerosta 050 5257 464.
Lisätiedot 

Lisätietoja tapahtumasta antaa messusisäntä Hannu Tienhaara, puh. 050 5257 464 tai sähköposti laatumessut@laatumessut.com 

(Pidätämme oikeuden muutoksiin, tapahtuman tietoja päivitetty viimeksi 24.7.2019)